A pár túlélte a tunéziai mészárlást, de a trauma miatt inkább szakítottak!



 

Jessica Williams és párja nem tudta a feldolgozni a lövöldözéssel járó traumákat, így a történtek után nem tudtak segíteni egymásnak, hogy túllépjenek a tragédián.
Jessica és kedvese befizettek a tunéziai várva várt nyaralásra. A terv szerint ez egy elő nászút lett volna és őszre már az esküvőjük ki is lett tűzve. Közös otthont és gyermekeket terveztek.
 


A szerelmes pár, június 20-án meg is érkezett a szúszai Marhaba Hotel melletti szállodába.

 A támadás napján a pár a strandon tartózkodott, amikor Jessica a parton napozott, párja pedig a tengerben fürdött. Ekkor egy automata fegyverből valaki tüzet nyitott az ártatlan külföldi turistákra. 


„Az első lövések hangjára eszméltem, a zaj felé néztem, és láttam, hogy két-három ággyal mellettem homok száll a magasba a lövedékek nyomán, és többen véresen fekszenek”  – nyilatkozta Jessica.


A lány szerencséjére a szállodába került, azonban vőlegénye csak háromnegyed óra múlva került elő. 

A menyasszony úgy nyilatkozott, hogy élete leghosszabb háromnegyed óráját élte át abban a tudatban, hogy szerette él, vagy hal-e? 
A kedves utazási iroda jóvoltából a két angol ember visszakerülhetett Nagy Britanniába és saját hazájukban már nem tudták feldolgozni a történteket, így útjaik elváltak.

Forrás: pinkpencil.hu

Ajánló

Ajánló