Megható történet arról, hogy milyen ember volt Paul Walker



Kyle Upham és Kristen mesélte el, hogy mit tett értük a tragikus hirtelenséggel elhunyt színész.2013-ban szenvedett halálos baleset a Halálos Iramban filmsorozat sztárja, Paul Walker, akivel 2004-ben találkozott Kyle Upham és az akkori menyasszonya, Kristen. A ma már házas pár egy ékszerboltban nézegette a gyémántgyűrűket, ezért eleinte fel sem ismerték a színészt.


Walker állítólag azt tanácsolta a párnak, hogy nézzék meg a drágább gyűrűket is, de ők elárulták, hogy arra nincs elég pénzük. A színész ezt hallva beszélgetésbe elegyedett a szerelmesekkel, akik lassan rájöttek, hogy kivel állnak szemben.


Kyle elárulta a színésznek, hogy katona, hamarosan pedig Irakba kell utaznia, ami immár a második útja lesz, de indulás előtt szerette volna eljegyezni a barátnőjét. Kristen arról beszélt, hogy látta, ahogy Walker arckifejezése megváltozik, amikor meghallotta, hogy Kyle katona.


A fiatalok végül vásárlás nélkül távoztak az ékszerboltból, mert nem találtak olyan gyémánt gyűrűt, amelyet megvehettek volna abból a pénzből, amennyivel rendelkeztek. Hamarosan azonban nagy meglepetés érte őket.


A szerelmeseket az ékszerboltból hívták fel, és arra kérték őket, hogy menjenek be, mert valaki, aki szeretne anonim maradni, megvásárolt a számukra egy 9000 dolláros gyűrűt. A fiatalok szerették volna kideríteni, hogy ki volt a titokzatos jótevő, de az áruház alkalmazottai csak mosolyogtak, de nem válaszoltak.


Az igazság 2013-ban derült ki, ugyanis Irene King, az ékszerbolt korábbi munkatársa, úgy érezte, hogy nincs értelme tovább titkolózni most, hogy Walker meghalt. A nő elmondta, hogy anno a színész látta, hogy az egyik gyűrű nagyon megtetszett Kristennek, de Kyle nem engedhette meg magának.


A híresség megkérte a menedzsert, hogy írja a számlájára a gyűrűt, de az mindenképpen maradjon anonim, hogy ki vette meg. Állítólag Walker nagyon dühös volt, amiért egy katonának, aki kockára teszi az életét, nincs elég pénze arra, hogy gyűrűt vegyen a menyasszonyának.


A ma már házasok elmondták, hogy a mai napig ez volt a legbőkezűbb dolog, amit valaha valaki értük tett. A gyűrű pedig generációról generációra fog szállni, mert hála Walkernek mindig lesz egy történet, amit elmesélhetnek.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló