Sztárok és a feszültség levezetése



Ne utánozzuk a hírességek stresszkezelő módszereit!A kamerában mosolyognak, jókedvűnek tűnnek, ám a valóságban a sztárok ugyanolyan feszültek, mint bárki más, csak ők sokkal drágább módját választhatják annak, hogy megszabadulnak a stressztől.

Wynona Rider: A híresség azok közé tartózik, aki próbálja visszafogottan levezetni a feszültséget, ám mégsem ajánlott követni a sztár szokását, hiszen Wynona azzal nyugtatja meg magát, hogy elmegy egy boltba, és megpróbálja csendben kirámolni.

Ennek az előnye az, hogy izgalmas és kalandos program, ráadásul egyre több üzlet nyílik, tehát a vadászterületek száma gyarapodik.

A hátrány viszont az, hogy egyre nehezebb kilopni valamit a boltokból. Amennyiben pedig elkapják az embert, akkor senkit sem fog meghatni, hogy csak a feszültséget akartuk levezetni. A minimum, hogy pénzbírságot kapunk, de akár börtönbe is kerülhetünk.

Britney Spears: Még az is emlékszik az énekesnő drasztikus stressz levezetésére, aki nem rajong érte, hiszen a sztár azzal sokkolt, hogy berontott egy fodrászatba, fogta a nullás gépet, és kopaszra nyírta a fejét.

A módszer előnye, hogy olcsó, gyors, és nem kell más segítsége. A hátrány azonban az, hogy egy ilyen lépés károsan befolyásolja a közízlést, sokkolja az embereket, ráadásul sok időbe telik, hogy újra megismételjék.

Naomi Campbell: A sztár azok közé tartózik, aki felkapja az első tárgyat, ami a közelében van, és hozzávágja valakihez. A telefonját például légiutaskísérőkhöz, rajongókhoz, paparazzikhoz vágta. A sztár barátai most azzal lepték meg a születésnapján, hogy Naomi mindezt büntetlenül megtehette velük.

A dolog előnye, hogy bárhol és bármikor elvégezhető feszültség levezető, amihez gyakorlat sem kell. Elég, ha az ember emlékszik az alapszintű dobómozdulatokra. A hátrány az, hogy költséges mulatság, ráadásul nem kizárt, hogy beperel az, akit eltaláltunk a telefonnal.

Ugyancsak nem érdemes kipróbálni Chris Brown, Charlie Sheen, Stohl Buci stresszkezelő megoldásait se, hiszen se az erőszak, se a káros szenvedélyek nem jelentenek egészséges megoldást a fesztültség levezetésére.

(Forrás: neon.hu)

Ajánló

Ajánló