Igaz történetek karácsonyi paranormális jelenségekről



Ijesztő jelek utaltak arra, hogy az élők nincsenek egyedül a szeretet ünnepén.Azt hihetnénk, hogy a szellemek kitombolták magukat halottak napján, ám úgy néz ki, hogy a karácsony se lehet csak az élők ünnepe, mert az elhunytak ilyenkor se hagyják békén az embereket, akik szeretnék a családdal, barátokkal tölteni az idejüket.

A következő igaz történetekben arról beszéltek a szemtanúk, hogy milyen furcsa, paranormális jelenlétre utaló, jelenséget tapasztaltak karácsonykor.

A rokon látogatása: 1995-ben vagy 1996-ban V. Page a nagynénje észak-dakotai házában karácsonyozott. A családtagok közül páran a nappaliban tévéztek. A gyerekek a szobában játszottak, vagy aludtak.

Az akkor 12 éves Page a nagybácsijával és a nagynénjével ült az asztalnál, és kirakóztak, amikor az unokatestvére éjfél körül megérkezett, majd leült hozzájuk beszélgetni, és megkérdezte Page-et, hogy korábban ki állt mellette.

Page azt felelte, hogy senki, de az unokatestvére ragaszkodott hozzá, hogy látta, amikor benézett az ablakon, hogy valaki, aki hasonlított Page édesanyjára, ott állt mellette, és a hajával játszott.

A gyereket nagyon megrázta az unokatestvére állítása, mert az édesanyja 1992-ben, egy héttel karácsony előtt meghalt. Page unokatestvérei megesküdtek, hogy nem jártak a szobában és a nénikéje, bácsikája sem látott semmit. Page elmondta, hogy a jelenség óta eltelt évek minden karácsonyán történik valami furcsa, ami miatt Page biztos abban, hogy az édesanyja látogatja meg.

A rázkódó karácsonyfa: Caitlin Williams egy 1996-os történetet mesélt el. A nő elmondta, hogy 7 éves korától 19 esztendős koráig egy 90 éves házban élt, de már a beköltözéskor érezte, hogy valami nincs rendben az épülettel.

Egy évvel a költözés után, karácsonykor, Caitlin egyik barátja átment a lányhoz, hogy ott aludjon. Amikor a gyerekek a kanapén ültek, és tévéztek, akkor hirtelen kikapcsolt a fűtés, és egyre hidegebb lett a szobában.

A lány feljebb vette a fűtést, ám ebben a pillanatban a karácsonyfa remegni kezdett, és ledobta magáról a díszeket. A gyerekek rémülten rohantak fel az emeletre, ahol ágyba bújtak. Caitlin fehér macskája velük ment, és összegömbölyödve bújt a gazdájához.

Caitlin összeszedte a bátorságát és kinézett a résnyire nyitva maradt ajtón a sötét folyosóra. Ekkor egy fehér alakot pillantott meg, aki végig futott a folyosón. Amikor Caitlin hátranézett, akkor látta, hogy a barátja ott áll. Mivel ő is látta a jelenséget, ezért többé nem aludt a lánynál.

Angyali kórus: 1978-ban, karácsony estéjén, hajnali 3 óra körül, az Oregon állambeli Klamath Falls-ban Mel egy kórus éneklésére ébredt fel. Ebben még nem is lenne semmi fura, ha az újépítésű ház közelében lett volna templom, ám a legközelebbi is több mérföldre volt.

Mel feszülten koncentrált, hogy megértse a dal szövegét, de az egy ismeretlen, szép nyelven szólt. Mel szívét boldogság öntött el, mert úgy érezte, hogy az „angyali” ének tele van szeretettel, tisztelettel, örvendezéssel.

A történethez Mel hozzátette, hogy megnézte, hogy be van-e kapcsolva a tévé, rádió, de egyik sem szólt. A kórus éneke, amiben volt férfi és női hang is, 10 percig tartott, de rajta kívül senki sem hallotta.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló