Kinek mit adjunk karácsonyra?



A szerettünk csillagjegye segít, ha még nincs ajándékötletünk.Fájdalmasan nyöghetünk fel, hogy még csak november van, ám ez nem változtat azon a tényen, hogy egyre több jel bukkan fel, ami arra utal, hogy ideje foglalkoznunk a karácsonnyal, ha nem szeretnénk az utolsó pillanatban rohanni.

Erre ösztönöz például az, hogy az üzletekben már karácsonyi dekorációt, szaloncukrot vehetünk, a közterületeken megjelentek az ünnepi fények, ma pedig még a karácsonyi vásár is megnyitott.

Ha úgy döntünk, hogy beadjuk a derekunkat, akkor érdemes a hétvégén összeírnunk azt, hogy kiknek kell karácsonyi ajándékot vennünk. Ha nincs ötletünk, akkor a szerettünk csillagjegye a segítségünkre lehet.

Kos: Szenvedélyes, tevékeny és impulzív személyiség. A legjobb az, ha olyan ajándékot választunk, aminek köze van a sporthoz vagy a hobbijához. Egy sportbérlet vagy technikai eszköz jó választás lehet. Emellett a Kos játékos természetű. Ha már felnőtt, akkor nézzünk szét a felnőtteknek szóló társasjátékok között. A női Kos a pipereszereknek és ékszereknek is örül.

Bika: Nagyon élvezi az életet, mint egy hedonista, ezért masszázsbérlettel, kényeztető ajándékkal, szépségápolási cikkekkel lephetjük meg. Mivel enni is imád, emiatt a szakácskönyvek, fondü-szett is jó választás.

Ikrek: Kifejezetten intellektuális alkat, akit rengeteg minden érdekel, és imádja a szellemi-kulturális újdonságokat. Az Ikereknek ideális ajándék egy a toplista éléről választott könyv vagy színházjegy. Mivel szeret beszélni, ezért egy új telefonnak is örülhet.

Rák: Családcentrikussága miatt mindennek örül, ami az otthonával, lakberendezéssel kapcsolatos. Megfelelő ajándék lehet egy gyertyatartó, dísztárgy, fényképalbum, festmény, szép takaró. Főzni is szeret, úgyhogy szakácskönyv is vehetünk neki.

Oroszlán: Kreatív, extravagáns személy, aki imádja a társasági életet. A színházbérlet, különleges ékszer, feltűnő ruhadarab remek ajándék lehet, de mivel a luxust is szereti, ezért egy drágább parfümöt, karórát is adhatunk neki.

Szűz: Szorgalmas, precíz személy, akinek különösen fontos a rend és a tisztaság. Egy bőrkötéses határidőnapló, irattárca nagyon jó karácsonyi ajándék lehet a számára. Mivel törődik az egészségével, ezért egy ezzel kapcsolatos meglepetés, például gyógyfürdőbérlet, is örömet okozhat neki.

Mérleg: Neki nagyon fontosak a barátai és a párkapcsolata, emiatt egy szépen rendezett, közös fotókkal tarkított fényképalbum tökéletes karácsonyi ajándék lehet. Emellett szereti a művészeteket, tehát egy különleges lemezt, színház-, vagy operabelépőt is adhatunk neki. A szépségápolási szerekkel sem lőhetünk mellé.

Skorpió: A testet és a lelket kényeztető ajándékok tetszenek neki a legjobban. Emellett nagyon szereti a titkokat, misztikumot, Ha könyvet veszünk neki, akkor krimit, thrillert válasszunk! A női Skorpió imádja a csábító illatú parfümöket.

Nyilas: Nagyon nyitott, érdeklődő személy. Remek karácsonyi ajándék, ha valami intellektuális dolgot adunk neki. Megfelelő lehet például egy vallástörténeti könyv, útikalauz vagy spirituális mű. Emellett nagyon szeret sportolni, kirándulni, utazni.

Bak: Kötelességtudó, ambiciózus, gyakorlatias, tehát mindennek örül, ami a munkájával kapcsolatos. A hagyományokat és a klasszikus dolgokat is kedveli. Karácsonyra vehetünk neki egy bőr pénztárcát, elegáns nyakkendőt, egy üveg nemes bort, klasszikus faliórát, szolid, arany, vagy ezüst ékszert.

Vízöntő: Imád minden újdonságot, rajong a technikai dolgokért, és próbál lépést tartani a világ fejlődésével. A technikai, műszaki ajándékoknak biztos, hogy örülni fog, így például jó ötlet egy okostelefon, okosóra, számítógépes eszköz. Emellett szívesen kipróbál új dolgokat, ezért egy búvárbérlet, ejtőernyős-tanfolyam is kellemesen meglepheti, ahogy egy szokatlan ruhadarab is.

Halak: Minden érdekli, aminek nincs köze a valósághoz, tehát szívesen foglalkozik az illúzióval, fantáziával, drámával, érzelmekkel, művészetekkel, spirituális világgal. Karácsonyra válasszunk neki olyan ajándékot, amely ezekkel kapcsolatos. Egy festőkészlet, verseskötet, művészfilm DVD, spirituális könyv biztos, hogy tetszeni fog neki. A finom habfürdő, tusfürdő is jó választás.

(Forrás: astronet.hu)

 

Ajánló

Ajánló