A legrosszabb karácsonyi ajándékok, amiket a pasik a nőknek adtak



Néhány férfi igazán mellényúlt, amikor a párját próbálta meglepni.Az ajándékozás nem mindig könnyű. Ez akkor halmozottan igaz, ha az ellenkező nemnek keresünk karácsony meglepetést. A helyzetet tovább ronthatja, ha a párunkat még nem ismerjük annyira, hogy biztosan tudjuk, hogy minek örülne a legjobban.

A következő női vallomások arról szólnak, hogy mi volt a legrosszabb karácsonyi ajándék, amit a párjuktól kaptak.

Férfiak és a női divat: „Egyszer egy fehér csillagos, kék leggingst kaptam a pasimtól. Hirtelen azt sem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.”

Amikor hazaviszi a munkát: „Pár évvel ezelőtt egy hentes sráccal randevúztam. Karácsonyra egy hatalmas szelet steaket kaptam tőle. Igen, ez nagyon bizarr, de még ennél is furcsább, hogy valamiért szexinek találtam az ajándékot.”

Spórolós pasi:Az egyik karácsonykor a szerelmemtől egy kávézóláncba szóló utalványt kaptam. Ez még nem is annyira borzalmas, de kiderült, hogy nem ő vette az utalványt, hanem a munkahelyén kapott ajándékcsomagból vette ki és adta nekem.

Mi van a dobozban:Abban az időben nagyon népszerű volt a „Dick in the Box” című dal, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy pénisz a dobozban. Ez a páromnak is megtetszett, ezért ezt kaptam tőle karácsonyra.

Nem viccelek! Szépen, gondosan becsomagolta a férfiasságát egy dobozba. Nagyon vicces volt... Szerencsére később megkaptam tőle az igazi ajándékot, ami egy eljegyzési gyűrű volt. Ettől azonnal elfelejtettem az első kínos meglepetést.”

Amikor magának vásárol: „A párom imádja a birkózást. Én nem vagyok oda a dologért, ezért nagyon meglepődtem, amikor kibontottam a karácsonyfa alatt az ajándékomat, amiben két jegy volt egy mérkőzésre. Megmondtam neki, hogy menjen el a haverjával, nekem pedig vegyen egy normális ajándékot.”

Túl apró meglepetés:Nem sorolhatom magam a vékony lányok táborához, de büszke vagyok az alakomra. Az egyik karácsonykor egy olyan bugyit kaptam a páromtól, ami nagyjából úgy nézett ki, mint a fogselyem. Amikor rákérdeztem, hogy miért ezt választotta, akkor azt felelte, hogy szerinte ez a legtökéletesebb ajándék a számomra. Szerintem meg nem!”

Halas kalandok: „A barátommal még az iskolában jöttünk össze. Mindig a McDonald’s-ba jártunk és halas szendvicset ettünk. Évekkel később ennek az emlékére kaptam tőle egy beszélő, éneklő halat. Ha ez még nem lenne elég, akkor még hozzá kell tennem, hogy azt javasolta, hogy tegyük ki a nappaliba.”

Kínos anyagiak: „Az egyik barátom pénzt tette egy borítékba, és azt adta ajándékba. Nem tudom, hogy miért, de nagyon kínos volt.”

Drogéria mester:Nagy karácsonyi vacsora volt a családomnál. A barátom az anyukámnak, a nővéremnek és nekem is ugyanazt vette. Az ajándéka egy hatalmas, fürdőtermékekből összeállított csomag volt, amin jól látszott, hogy úton ide vette a drogériában. A mai napig ezzel ugratjuk.”

(Forrás: femcafe.hu)

 

Ajánló

Ajánló