Karácsony történetek, amely biztos megmosolyogtatnak



Lánykérés, ajándékba kapott kutya és őszinte gyerek tette vidámmá az ünnepet.A karácsony közeledtével egyre többen merengünk a régi emlékeken. Sokan az interneten mesélik el, hogy melyik a számukra legkedvesebb karácsonyi történet, ezzel pedig gyakran vidám perceket okoznak a többi netezőnek.

Kutyák és macskák: „Az egyik karácsonyon egy kiskutyát kaptam a szüleimtől, de az ajándék nem úgy sült el, ahogy ők szerették volna, ugyanis a kutyus összevizelte az összes ajándékot, amikkel nem tudtuk, hogy mit csináljunk.

Nem ez volt az egyetlen probléma azon az ünnepen, ugyanis volt egy macskánk, aki pánikba esett a kutya miatt, és ijedtében felmászott a karácsonyfára, ami felborult. Az összes dísz összetört, pont úgy, mintha egy vicces karácsonyi filmben lettünk volna, de mi nem nevettünk, hanem kétségbeestünk, hogy most mit csináljunk.”

Gyermeki logika: „Az egyik évben a férjem elvitte a két fiunkat egy gyerekeknek szóló buliba, ahol a Mikulás névre szóló ajándékot adott nekik. A szervezők azt kérték, hogy a szülők vigyék magukkal a gyereküknek szánt ajándékot, amihez mellékeljék a nevet.

Becsomagoltam a strandtörölközőket, ráírtam a neveket, majd odaadtam a férjemnek. Amikor hazajöttek a buliból, akkor a gyerekek arról meséltek, hogy szerintük nem is az igazi Mikulással találkoztak, mert túl vékony volt. Ez a véleményük akkor változott meg, amikor az egyik fiam kibontotta az ajándékot, és azt mondta, hogy ő kellett, hogy legyen az igazi Mikulás, hiszen másképpen honnan tudta volna a nevét”

Egy felhőnyi hó: „Az egyik évben azt találtuk ki, hogy az egész családdal Mexikóban töltjük a karácsonyt. A 4 éves fiam egész úton kifelé bámult az ablakon. Amikor meglátott egy hatalmas felhőtömeget, akkor tágra nyílt szemekkel azt mondta, hogy nem fogunk odaérni szentestére Mexikóba, és azért nem mozdulunk, mert beleragadtunk ebbe a rengeteg hóba.”

Gyerekszáj: „Szépségtermékekből álló csomaggal lepett meg a férjem karácsonykor. Az egyik arcmaszkot azonnal kipróbáltam. Amikor a 8 éves fiam ezt meglátta, akkor megkérdezte, hogy mi van az arcomon.

Azt válaszoltam, hogy az apukájától kaptam, hogy még gyönyörűbb legyek. A fiam türelmesen megvárta, amíg lemosom a maszkot. Megkérdeztem tőle, hogy mit szól a végeredményhez. Ő erre azt felelte, hogy szerinte nem vált be az arcmaszk.”

A lánykérés: „Az volt minden vágyam, hogy a párom karácsonykor kérje meg a kezemet. Amikor az első közös ünnepünkkor megláttam a fa alatt egy dobozkát, akkor nagyon megörültem. Majd kiugrottam a bőrömből, de amikor kinyitottam a dobozt, akkor az üres volt. Kiderült, hogy a párom csak poénnak szánta.

Teljesen kiakadtam, és alaposan összevesztem a kedvesemmel, aki a következő két év szentestéjén eljátszotta ugyanezt. A negyedik évben, amikor megláttam a gyönyörűen becsomagolt ékszerdobozt, akkor dühömben felkaptam, és kihajítottam az ablakon.

A párom kétségbeesve vallotta be, hogy most tényleg van egy eljegyzési gyűrű a dobozban, mert végre meg akarta kérni a kezemet. Két órán keresztül kerestük a havas utcán az ékszerdobozt, de megtaláltuk.”

(Forrás: femcafe.hu)

 

Ajánló

Ajánló