Tizenkilenc apa, aki rájött, hogy nem tőle van gyermeke



Szomorú és megdöbbentő történeteket meséltek a férfiak.Gyötrelmes érzés lehet az, amikor az ember megtudja, hogy a gyermek, akit szeret, nevel, akiért bármit megtenne, valójában nem az ő húsa és vére. Ilyen szomorú és megdöbbentő felfedezésről beszélt tizenkilenc férfi az egyik internetes oldalnak.

1. Öt éve jöttem rá, hogy a gyerek nem az enyém. Hogy mi volt a magyarázat? Ez: „Azt mondtam, hogy gyereket várok, de nem azt, hogy tőled.”

2. Nem akarom a DNS-tesztet, mert félek, hogy kiderül, hogy a lányom nem tőlem van. Már elhatároztam, hogy én vagyok az apja. Ő az én kislányom!

3. Szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy a fiam nem az enyém, de túlságosan félek ahhoz, hogy kiderítsem az igazságot, úgyhogy inkább nem mondok semmit.

4. Most tudtam meg, hogy a gyerek nem az enyém. Egyszerre érzek megkönnyebbülést és csalódottságot, mert szívesen felneveltem volna a kislányt, de ő most az igazi apjánál van.

5. A kisfiam mindig elmondja, hogy mennyire szeret. Rengeteg örömet szerez nekem, de fáj, hogy egy nap el kell neki mondanom, hogy nem én vagyok az igazi apja.

6. Hat bevetés után a feleségem bevallotta, hogy a 4 éves lányunk nem tőlem van. Pedig éppen ő vádolt engem hűtlenséggel!

7. A barátnőm nem sejti, hogy tudom, hogy a gyerekünk nem tőlem van. Annyira szeretem a lányomat, hogy soha nem tudnám kijelenteni, hogy más az apja.

8. Három héttel ezelőtt tudtam meg, hogy az újszülött gyerekem nem tőlem van. Már egy hónapja vagyok vele, de legszívesebben elhúznék, és soha nem jönnék vissza.

9. Csak akkor derült ki, hogy a lányom nem az enyém, amikor már felnőtt. Most vissza akarom követelni a gyerektartást.

10. Tudom, hogy nem a gyerekem, de akkor miért akarok mégis mindig vele lenni?

11. Most tudtam meg, hogy a 19 éves lányom nem tőlem van. Ennek ellenére őt örökké szeretni fogom, de azt nagyon remélem, hogy az anyja, aki hamarosan a volt feleségem lesz, lassú és fájdalmas halált fog halni.

12. A feleségemmel van egy gyönyörű lányunk, de a nejem nem sejti, hogy tudom, hogy a gyerek nem tőlem van. De ez nem számít, mert ő az én lányom, ezen pedig semmi sem változtathat.

13. Tizenhét éves vagyok, és csak én és a fiam anyja tudjuk, hogy nem én vagyok az apa, ugyanis a lány megcsalt egy bulin.

14. A barátnőm tíz hét múlva szül, de nem én vagyok a gyerek apja.

15. Titkos DNS-teszttel derítettem ki, hogy a gyerek nem tőlem van, de ezt soha nem fogom elmondani, mert nem fogom hagyni, hogy a kislány egy drogkereskedő apa mellett nőjön fel.

16. Akkor jöttem rá, hogy a kislány, akit a párommal nevelünk, nem az enyém, amikor megtaláltam a barátnőm naplóját. Én vagyok vele gyesen, tehát mind a hárman rosszul járnánk, ha elhagynám őket.

17. A feleségem bevallotta, hogy nem én vagyok a fiam biológiai apja. Megbocsátottam neki és megvédem a becsületét, mert őt és a fiamat is szeretem. Mindenki követhet el hibákat.

18. Jól tudom, hogy a gyerekem nem az enyém. Megvárom a családi adókedvezményt, aztán elhagyom a barátnőmet.

19. A nejem most szült, de a vérkép szerint nem én vagyok a gyerek apja. Mi van?

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló