Kislányfej vagy bajszos férfi van a képen?



Mindent elmond a személyiségükről az, hogy milyen arcot látunk.Általában az optikai illúzió csak arról szól, hogy az agyunk milyen gyorsan dolgozza fel azt, amit látunk, de a fenti kép esetében állítólag a személyiségünk határozza meg azt, hogy mit szúrunk ki először.


Ha egy lány arca rajzolódott ki előttünk legelőször, akkor optimista, sugárzó, pozitív energiával teli emberek vagyunk. Ezen kívül nyitottan állunk hozzá a világhoz, kíváncsiak vagyunk, másokkal szemben nagylelkűen viselkedünk, szeretünk új dolgokat kipróbálni, és a spontaneitás is jellemző ránk.


Elképzelhető, hogy nagyon szeretünk másokon segíteni, emiatt talán önkéntesmunkát is vállalunk. Ha valamit lelkesedéssel, szinte idealisztikusan csinálunk, abban makacsul hajtjuk magunkat, és soha nem adjuk fel, legyen bármilyen nagy a kihívás.


Amennyiben a kislány fejét láttuk meg először, akkor ennek a negatív oldala az, hogy túlságosan elhamarkodjuk a döntéseket, illetve csak akkor fejlődünk, ha közben másokra támaszkodhatunk a tanácsukért, segítségükért.


Abban az esetben, ha a bajszos férfit vettük ki először a képről, akkor nyugodt, becsületes, hűséges emberek vagyunk. Bennünk maximálisan megbízhatnak mások, akik a titkainkat is ránk bízhatják, sőt, komoly szívességet is kérhetnek tőlünk.


A másik személyiségtípussal ellentétben mi célközpontúak vagyunk. Nem szokásunk bedőlni a hirtelen érzelmeknek, esetleg a gyorsan jövő és eltűnő impulzusoknak. Amikor kijelölünk magunk elé egy célt, akkor az ahhoz vezető utat alaposan átgondoljuk, minden lépést kidolgozunk, majd lassan haladunk egyről a kettőre.


Ebből következik, hogy nagyszerű vezetők lehetnénk, mert még a legnehezebb körülmények között is higgadtan, tervszerűen próbálnánk megoldani az ügyet. A negatív tulajdonságaink közé a tökéletességre törekvés tartózik, mert ez stresszt és komoly konfliktusokat teremthet bennünk és a kapcsolatainkban.


Az is jellemző ránk, hogy kicsit szigorúak vagyunk, ezért jó lenne, ha néha megpróbálnánk elengedni a dolgokat és lazítanánk. A pihenés és a szabadság képes meggyógyítani az elmét és a testet, ezért néha mindenkinek szüksége van ezekre.


Habár állítólag kétfajta személyiségű ember létezik, mégis előfordulhat, hogy a kislány és a férfi arcvonásait egyszerre vettük észre. Ebben az esetben mind a két oldal tulajdonságaiból van bennünk valami.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló