Megható fogadalmat tett a vőlegény az 5 éves mostohalányánakKönnyfakasztó ígéretet tett Mike Seldon az esküvőjén.Szem nem maradt szárazon azon a kaliforniai ceremónián, amelyen Mike Seldon és Brittany Williams kötötte össze az életét. A meghatottság könnyeit a vőlegénynek köszönhette a násznép, amikor a férfi két fogadalmat olvasott fel.

Az elsőt a menyasszonyának tette, majd letérdelt Brittany 5 éves kislányához, Heidi-hez, hogy elmondhassa a neki szánt ígéretet.

A fogadalom így szólt:

Esküszöm, hogy mindig tisztességes, őszinte leszek veled, és mindenben támogatni foglak, amiben csak tudlak. Megígérem, hogy mindig megfogom a kezed, megfésülöm a hajad, amikor csak kéred, és ígérem, hogy betakarlak, amikor csak aludni mész.

Esküszöm, hogy az anyukáddal való kapcsolatomon keresztül megmutatom, hogy hogyan kell bánnia egy férfinak egy nővel. De mindezek felett esküszöm, hogy vigyázok rád, megvédelek mindentől, és nagyon foglak szeretni, örökké.”

Mike sokat küzdött, hogy a könnyeitől végig tudja mondani a mostohalányának tett fogadalmát, ami a menyasszonyt is meghatotta. Brittany elmondta, hogy nagyon különleges dolog, ha az ember talál valakit, aki feltétel nélkül szereti, főleg akkor, ha az embernek van egy kis plusz „csomagja”, akit szintén elfogad és szeret a párja.

A férfi akkor lépett be a két két lány életébe, amikor Heidi csak 14 hónapos volt. Brittany eleinte nagyon odafigyelt, hogy a lánya nehogy kötődni kezdjen a férfihoz addig, amíg nem derül ki, hogy tartós lesz-e a kapcsolat.

Mike azonban nagyon türelmesnek bizonyult, hiszen soha nem mutatta annak jelét, hogy zavarná vagy kényelmetlen lenne a számára az, hogy a nő megállítja a filmet, hogy pelenkát cseréljen, de azt sem bánta, amikor az anyuka egész éjszaka a lányát altatta, valamint azt is elfogadta, hogy csak spontán tudnak randevúzni, „normálisan” nem.

Mindemellett Mike-nak azzal sem akadt problémája, hogy csak akkor aludhatott a párjánál, ha a kislány az apjánál tartózkodott, akivel egyébként Mike remek kapcsolatot alakított ki az évek során. Ezt bizonyítja az is, hogy az esküvő után két nappal mind elmentek Heidi édesapjához Halloween-kor.

Brittany elárulta, hogy miután szétmentek a kislány apukájával, az volt a terve, hogy barátok maradnak, hiszen nem kérdés, hogy a férfi örökre fontos része lesz a családnak, de azt is elhatározta, hogy megmutatja a lányának, hogy milyen egy rendesen működő párkapcsolat.

Mike 2015-ben jegyezte el a szerelmét, akivel ekkor költöztek össze. Ezt követően még erősebb lett a kislány és a férfi kapcsolata. Mike nagyon jól megállja a helyét apaként, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lettek volna bukkanók a közös úton, hiszen senki sem adott útmutatót egy ilyen szituációhoz. Brittany azonban úgy érzi, hogy azért volt ennyire csodás az utazás, mert végig őszintén, nyitottak és türelmesek voltak egymáshoz.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló