Milyen tettekkel mutatja ki a férfi a szerelmét?



A horoszkóp szerint mi buktatja le a férfiak érzelmeit?Tisztelet a kivételeknek, de a férfiakról általánosságban elmondható, hogy nem tudják szavakba önteni az érzelmeiket, hanem inkább a tetteikkel bizonyítják, ha igazán szerelmesek, ám előfordul, hogy a nők nem tudják felismerni a jeleket.

Nekik segíthet a horoszkóp, ami most azt árulja el, hogy a férfi csillagjegye alapján mi bizonyítja a szerelmét.

A Kos férfi: Ha minden veszélytől próbálja megóvni a nőt, akkor a Kos férfi szerelmes. Ebben az esetben nem arról van szó, hogy a Kos férfi birtokolni akarja a szerelmét, hanem arról, hogy nagyon erős felelősséget érez iránta.

A Bika férfi: Még mielőtt a Bika férfi szerelembe esne, makacsul ragaszkodik a saját igazához, de miután beleszeret a nőbe, egyre többször kéri ki a kedvese véleményét.

Az Ikrek férfi: Ha szerelmes, akkor egyre kevésbé tűnik kiszámíthatatlannak. Amikor ragaszkodni kezd az ígéreteihez, beavatja a nőt a terveibe, kikéri annak a véleményét egy-egy döntésnél, akkor biztos, hogy nagyon szerelmes.

A Rák férfi: A Rák férfi esetében abból lehet tudni, hogy fülig szerelmes, hogy hajlandó megosztani a nővel a saját félelmeit és igényeit, tehát megengedi, hogy a nő gondoskodjon róla.

Az Oroszlán férfi: Amikor az Oroszlán férfi igazán szerelmes, akkor őszinte érdeklődést kezd mutatni a nő iránt, aki felé nagylelkű és kíváncsi lesz. Ha az Oroszlán férfi fülig szerelmes, akkor legjobb barát, legjobb szerető, imádni való társ és pár lesz belőle.

A Szűz férfi: Ha valakit elfogad a hibáival és a tökéletlenségeivel együtt, akkor a Szűz férfi biztos, hogy beleszeret az adott nőbe, aki ebben az esetben természetesen viselkedhet és önmagát adhatja előtte.

A Mérleg férfi: Ha ő szerelmes, akkor hajlamos az elfogultságra, ami azt jelenti, hogy általában a nő javára fog dönteni, elfogadja a véleményét, kikéri a javaslatát. Ha a Mérleg férfi szerelmes, akkor a nő mindig számíthat a figyelmére.

A Skorpió férfi: Eleinte úgy érezheti a nő, hogy a Skorpió férfi valamit titkol, pedig csak arról van szó, hogy meg akarja óvni a lelkét a csalódástól. Akkor lehet tudni, hogy szerelmes, ha feltárja a nő előtt mindent titkát, érzését és emlékét.

A Nyilas férfi: Örökmozgó, kalandor, tehát ő még a többi férfinál is nehezebb köteleződik el. Ha a Nyilas férfi hajlandó az elköteleződésre, akkor biztos, hogy fülig szerelmes.

A Bak férfi: Ha a karrierjéről van szó, akkor bátran hoz áldozatokat, ezért akkor lehet tudni, hogy szerelmes, ha a nőt a munka elé helyezi az időbeosztásban. Ebben az esetben mindent megtesz azért, hogy a párjával tölthesse az idejét.

A Vízöntő férfi: Társaságkedvelő csillagjegy, mégis a Vízöntő férfi szeret egyedül lenni, mert akkor a legkreatívabb, legproduktívabb. Ha azonban a Vízöntő férfi szerelmes, akkor nem élvezi annyira, ha egyedül lehet, hanem inkább a nő társaságára vágyik, és még közös programok szervezésére is hajlandó.

A Halak férfi: Ha a Halak férfi megtalálja élete szerelmét, akkor keményen kezd dolgozni azért, hogy igazi felnőtt, felelősségteljes férfivá érjen. Mindent megtesz azért, hogy boldognak lássa a párját.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló