Megható levelet írt a halott apjának a kisfiú



Az egész internet megkönnyezte a gyermek üzenetét, amit egy héliummal megtöltött lufival küldött fel az égbe.Egy jó világban nem lenne szabad megtörténnie annak, hogy a gyerekek szülők nélkül nőjenek fel, de sajnos a valóság kegyetlen, ezért megtörténhet, hogy egy szülő gyászolja a gyermekét, ahogy az is, hogy gyermeknek kell eltemetnie az édesanyját, édesapját.

Ezt kellett átélnie egy kisfiúnak is, akinek a levele bejárta az internetet, amelynek népe alaposan megkönnyezte a történetet. A gyermek az édesapját vesztette el, ezért írt egy üzenetet, amit héliummal megtöltött lufival küldött fel az égbe a skóciai Dunfermline közelében.

A levél egy mezőn landolt, ahol egy bizonyos Stuart McColl találta meg. Az üzenetben a kisfiú leírta, hogy mennyire hiányzik neki az édesapja, valamint azt, hogy az anyja beteg, ezért nevelőotthonba került. Végül azt sem hagyta ki, hogy mit szeretne kapni karácsonyra.

A levél így szól magyarul:

Szia Apa!

Azért írok, mert szeretném elmondani, hogy milyen nagyon hiányzol, és szeretnék beszámolni arról, hogy mi történt velem. Azt biztos tudod, hogy most nevelőotthonba élek, mert anya beteg (…).

Nagyon hiányzik az iskola és te! Tudom, hogy a Mennyországban vagy, de minden rendben veled? Még mielőtt befejezném, szeretném leírni, hogy miről álmodozom, mit kérek karácsonyra.

Az álmom az, hogy írj nekem egy levelet, amit tegyél a párnám alá! A karácsonyi ajándék listám:

Rubik-kocka, Real Madrid sál, csizma, focikapu, focilabda.

Szia Apa, szeretlek!

2016.12.01.”

McColl a levél megtalálása óta keresi a gyermeket, ugyanis szeretné megvenni neki a kért ajándékokat. A férfi ezt a tervét azzal magyarázta, hogy ez a történet túlságosan szomorú ahhoz, hogy ne foglalkozzon vele. Hozzátette, hogy még soha nem csinált ilyet, de ez annyira tragikus, hogy úgy érzi, tennie kell valamit a kisfiúért, aki nyilvánvalóan nehéz időket él át.

A férfi elárulta, hogy amennyiben nem sikerül megtalálnia a gyermeket, akkor létrehoz egy adományozó oldalt, ahol karácsonyi ajándékot lehet venni a nevelőotthonokban élő gyerekeknek. McColl amellett, hogy megosztotta a levelet az interneten, még a nevelőotthonokkal is kapcsolatba lépett.

(Forrás: femcafe.hu)

 

Ajánló

Ajánló