Karácsonyi ajándékok az utolsó pillanatban



Ne essünk kétségbe, ha elfelejtettünk egy meglepetést, de már nincs időnk vásárolni!Szombaton szenteste, tehát valószínűleg már mindent előkészítettünk az ünnephez, ám előfordulhat, hogy csomagolás közben jut az eszünkbe, hogy egy-két ajándék lemaradt, és nincs több időnk vásárolni. Ebben az esetben sem kell kétségbeesnünk, mert a következő ajándékok kihúznak a csávából!

Könyv:
Nem kell feltétlenül kínosnak éreznünk, ha valakinek ezt adunk ajándékba, mert a könyvről csak akkor ordít, hogy pánikban választottuk, ha az egy semmitmondó képeskönyv. Ha odafigyelünk arra, hogy olyat válasszunk, aminek a tartalma érdekli azt, akinek szánjuk, akkor remek meglepetés lesz.

Plüssök: Felnőttként azt gondolhatjuk, hogy gyerekeknek való ajándék a plüss, mégis nyugodtan ajándékozhatjuk idősebbeknek is, hiszen egy kutatás bebizonyította, hogy egy plüss megölelgetése csökkenti a szorongást, és a halálfélelmet. Ráadásul sok felnőtt a mai napig gyűjti a plüssöket.

Pizzaszeletelő: Ne vessük el azonnal ezt az ötletet, hiszen mostanában mindenki rendel pizzát. Egy ilyen szeletelő, nem tűnik komoly ajándéknak, mégis vicces lehet, hiszen elég sokszor végig kell görgetni a pizzán, hogy elvágja a szeletet.

Sütemény, gasztroajándékok: A lehető legjobb ajándék, mert sokan szeretik, ha az ajándékban benne van az ajándékozó keze munkája, ráadásul nem egyféle süteményt pillanatok alatt elkészíthetünk. Ennél az ajándéknál előfordulhat, hogy annyira jól sikerül, hogy jövőre is ezt fogja kérni az, akinek készítettük, és ezzel egy karácsonyi ajándék máris letudva.

Szabadulójáték: A fejtörős szabadulójáték nagyon jó szórakozás, és csak egy órát rabol el az emberek életéből, úgyhogy az utolsó pillanatban szerezzünk be egy ilyen kupont!

Ajándékutalvány:
Bár nem kreatív, de praktikus, mert arra lehet beváltani, amire akarja az adott személy. Az is előfordulhat, hogy hálás lesz nekünk az, akinek adjuk, mert legalább nem kell erőlködnie, hogy örüljön valami olyan meglepetésnek, amit aztán kidob, mert semmi hasznát nem veszi.

Átfestett borcímke: Főleg a munkahelyünkön szoktunk egymásnak bort ajándékozni. Általában ezek nem minőségi italok, ezért csak a vitrinben porosodnak, és ez a mi szerencsénk, hiszen tovább ajándékozhatjuk. Ehhez csak le kell áztatnunk róla a címkét.

Ez után készítsünk egy jópofa, egyedi címkét és azt ragasszuk az üvegre! Amikor átadjuk az ajándékot, akkor elmondhatjuk, hogy nem a legjobb borról van szó, de ezzel a megoldással legalább személyre szóló.

Giccses ajándékok: Ha a felsorolt ajándékok közül mindet elvetettük, akkor csak a giccses meglepetés maradt. Ilyen például egy giccses karácsonyfadísz, vicces pulóver. Ezt valószínűleg soha sem fogja használni az ajándékozott, de legalább addig nevetünk, amíg átadjuk.

(Forrás: divány.hu)

 

Ajánló

Ajánló