Tanácsok az arkangyaloktól 2017-re



Ki lesz jövőre az arkangyalunk, és milyen útmutatása van számunkra?A karácsonyi játékos tesztből kiderül, hogy ki lesz 2017-ben az arkangyalunk, és milyen személyes tanácsot kapunk tőle, amit jövőre a saját sikerünk érdekében felhasználhatunk. Ha kíváncsiak vagyunk, akkor válasszunk egy lapot a fent képről.

1. Mihály arkangyal: Az erő és a védelem lapja. Mihály arkangyal úgy látja, hogy az elmúlt időben túl gyakran éreztük úgy, hogy egyedül vagyunk, esetleg folyamatosan azt tapasztaltuk, hogy az emberek nem értenek meg.

A 2017-es kihívásunk az, hogy haladjunk előre akkor is, ha a körülmények elveszik a kedvünket. Soha ne veszítsük el a hitünket, mert arra szükség van ahhoz, hogy egyre szebbek és jobbak legyenek a mindennapjaink.

2. Uriel arkangyal: A jólét lapja. Gyakran előfordul, hogy kétségeink támadnak az anyagi helyzetünk miatt, az életünket pedig kilátástalannak érezzük. Uriel arkangyal azt tanácsolja, hogy soha ne felejtsük el, hogy a hit építi a valóságot! Erősítsük meg magunkban a tudatot, hogy minden jót megérdemlünk, valamint felkészültünk arra, hogy hálával fogadjuk mindazt, amit az Univerzum és küldöttei nyújtanak nekünk 2017-ben.

3. Rafael arkangyal: A szeretet és egészség lapja. Rafael arkangyal emlékeztet a fizikai, az érzelmi és a mentális egészség titkára ami nem más, mint az, hogy nem sajnálkozunk a múlton, nem félünk a jövőtől, és felhagyunk a probléma generálással. Rafael arkangyal azt szeretné, ha 2017-ben megszabadulnánk a felesleges terhektől, mindentől, ami nem egészséges a számunkra, és gátolja a fejlődésünket.

4. Jophiel arkangyal: Az öröm és boldogság lapja. Jophiel arkangyal szeretné az eszünkbe juttatni, hogy nem számítanak a körülmények, mert a boldog és sikeres emberek is elesnek, de felállnak, begyógyítják a sebeiket, majd határozottan, vasakarattal folytatják az utat a boldogság, teljesség és jólét felé.

2017-ben a feladatunk az lesz, hogy megértsük azt, hogy a kapukat nem lehet csak félig nyitva hagyni, mert azon csak a fél boldogság jöhet be, tehát zárjuk be, vagy tárjuk szélesre!

5. Gábriel arkangyal: A változás lapja. Gábriel arkangyal szeretne emlékeztetni, hogy a szomorúság soha nem örök. A rossz napok elmúlnak, a helyükre pedig jó érkezik. 2017-ben meg kell erősítenünk önmagunkat, valamint lelkesedéssel, energiával kell feltöltekeznünk. 2017-ben az összes múltbeli tapasztalatunkat örömtelivé alakíthajtuk.

6. Chamuel arkangyal: A félelmekkel áll kapcsolatban az utolsó lap. Chamuel arkangyal azért lesz mellettünk 2017-ben, hogy emlékeztessen arra, hogy ne féljünk az idő múlásától, hanem csordogáljunk azzal és értékeljük, hiszen az életben semmi és senki se örök.

Ne féljünk a szomorúságtól, mert attól is erősebbek leszünk. A könnyeket sem kell szégyellni, mert azoktól tisztul a lélek. Bátran nézzünk szembe a kihívásokkal, mert abból szerzünk tapasztalatot. Ne féljünk az egyedülléttől, mert soha nem vagyunk egyedül!

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló