Tündérmesébe illő esküvője volt a Down-szindrómás párnak



Polly és Joe reméli, hogy a történetük segít azoknak, akik szintén valamilyen fogyatékossággal élnek.Trón és éneklő pincér is volt azon a mesés esküvőn, amelyen Polly és Joe összekötötte az életét. A Down-szindrómás pár 8 éve találkozott, amikor mind a ketten egyetemre jártak Sussexben, az Egyesült Királyságban.

Polly és Joe elmondták, hogy az első pillanattól kezdve érezhető volt közöttük a vonzalom, amit 2016 májusában törvényesítettek 200 vendég előtt. A pár elmondta, hogy nagyszerű lenne, ha az esküvőjük segítene másoknak, akik fogyatékossággal vagy egyenlőtlenséggel élnek. A feleség hozzátette, hogy szerinte a legszebb dolog a szeretni és szeretve lenni.

A szerelmesek igazi fesztiválhangulatot akartak teremteni a ceremónián, ez pedig sikerült, hiszen minden részletre odafigyeltek. A sikerhez az is kellett, hogy a család és a barátok segítettek például abban, hogy szétszórták az asztalokon a különböző színű vadvirágokat, de emellett egy bódéba növényeket és más virágokat tettek, illetve kék és rózsaszínlufikkal, éneklő pincérrel tették még emlékezetesebbé az esküvőt.

Polly azt is elárulta, hogy a kedvenc részük az volt, amikor a férjével kimondták az igent, majd felhúzták egymás ujjára a gyűrűt. A menyasszony azt is imádta, hogy milyen sokan elmentek a ceremóniára.

A pár nagyon szeret énekelni, ezért az esküvőn együtt énekelték az ABBA „I do, I do, I do című dalát. A gyűrűk átadása előtt a Come What May című számra táncoltak. Ezt a dalt Nicole Kidman és Ewan MacGregor énekelte a Moulin Rouge-ban. A vendégek számára a legérdekesebb dekoráció a hófehér unikornis trón volt.

Polly végül azt tanácsolta azoknak a fiatal felnőtteknek, akiknek speciális szükségleteik vannak, hogy legyen bátorságuk ahhoz, hogy nyugodtan éljék az álmukat, és soha ne felejtsék el, hogy bármi lehetséges az életben.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló