Komoly betegségbe kergette magát a tökéletes hasonlóságra vágyó ikrek



Anna és Lucy DeCinque nem számított arra, hogy visszaüt a mániájuk.Az emberi szervezetet nyugodtan megvádolhatjuk azzal, hogy bosszúálló teremtés, hiszen mindig megtalálja a módját annak, hogy revánsot vegyen, ha túlzásba esünk a munkával, az evéssel, ivással, bulizással, a fogyókúrával, vagy esetleg a sporttal.

Anna és Lucy DeCinque valószínűleg álmában sem gondolta volna, hogy azzal is maguk ellen fordíthatják a szervezetüket, hogy mániákusan vágytak a tökéletes egyformaságra. Az ausztrál ikrek neve nem ismeretlen a világ számára, hiszen a közelmúltban azzal sokkoltak, hogy mind a ketten, egyszerre akarnak hozzámenni ugyanahhoz a férfihoz.

Az ikrek arról is híres, hogy 55 millió forintnak megfelelő ausztrál dollárt költöttek el arra, hogy teljesen egyformák legyenek, ám a tökéletes egyformaság eredményeként mind a ketten depressziósak lettek.

Anna és Lucy ma már belátja, hogy hibát követtek el azzal, hogy ennyit költöttek a plasztikai műtétekre, amitől örökifjúságot és tökéletes hasonlóságot várták, emiatt pedig nagyon szégyellik magukat.

A testvérpár mind a két tagjánál pszichés betegséget, dizmorfiát diagnosztizáltak. Ennek tünete, hogy Anna és Lucy kórosan rosszul érzik magát a testében, és az, amiről eddig azt hitték, hogy csinos, most már csúnya a számukra. Anna és Lucy antidepresszánsokat szed, hogy legyőzzék a betegséget, és visszanyerhetik a korábbi formájukat.

Az ikertestvérek az elmúlt években többek között költött az ajakfeltöltésre, szemöldök és szemhéj tetoválásra, de lézeres kezelést is igénybe vettek, és miniatűr kristálydarabokkal csiszoltatták a testüket, hogy fiatalabbnak nézzenek ki.

Habár Anna és Lucy a saját szavaival vallotta be, hogy mennyire megbánták a rengeteg kozmetikai beavatkozást, mégis a közös párjuk, Ben még most is úgy gondolja, hogy a két nő túl sok időt tölt a szépítkezéssel.

A szerelőként dolgozó férfi egyszer például azzal viccelt, hogy egy egész könyvet elolvashatna annyi idő alatt, amennyit a két nő az éjszakai bőrápolással tölt. A nővérek ilyenkor arc- és lábmaszkot, testradírokat használnak.

Lucy őszintén beszélt arról is, hogy az ikertestvérével naponta keresik a hibákat egymáson, ha pedig valamelyikük testén találnak egy pattanást, akkor ki sem lépnek az utcára.

Lucy bevallotta, hogy szégyellik, amit önmagukkal tettek, viszont elfogadják és felvállalják a betegségüket, mert szeretnék arra biztatni a fiatal nőket, hogy merjenek beszélni az orvosukkal és a szüleikkel a külsejükkel kapcsolatos szorongásaikról.

Az ikerpár korábban felhívást tett közzé arról, hogy az emberek adjanak nekik tanácsot, hogy melyik ország törvénye engedélyezi, hogy mind a ketten egyszerre mehessenek hozzá ugyanahhoz a férfihoz. Arról, hogy sikerült-e erre törvényes megoldást találniuk, nem beszéltek.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló