Szívfájdalmában kezdett utazgatni a lány, akivel nem várt dolgok történtek



Sikerkönyvet írt és újra megtalálta a szerelmet Katy Colins, akit nem sokkal az esküvő előtt hagytak el.Katy Colins az egyetem óta járt a párjával, amikor Thom megkérte a brit lány kezét. A menyasszony igent mondott, és belevetette magát az esküvő szervezésébe, amitől nem sajnálta a pénzt. Katy úgy tervezte, hogy 350 ezer forintos ruhában vonul az oltár elé, a koszorúslányok pedig extravagáns ruhába öltözhettek volna.


A puccos esküvő azonban nem valósult meg, mert néhány nappal a szertartás előtt Thom bejelentette, hogy ő még élni akar, más lányokkal találkozna, tehát nem akar nősülni. Az összetört szívű Katy úgy érezte, hogy többé nem tud megbízni a férfiakban, bár gyerekre még vágyott.


A 31 éves úgy döntött, hogy utazgatással enyhít a szívfájdalmán. A szinglik életébe újra belecsöppent Katy naplót írt azokról a helyekről, ahol járt, nem is sejtve, hogy ez fogja csak igazán megváltoztatni az életét.


Katy felkereste a régi ismerősét, John Siddle újságírót, hogy arra kérje, jelentesse meg a Liverpool Echo újságban a beszámolóit. A lány ebben az időben nem kereste a szerelmet, ám John az a férfi volt, aki azóta szerette a nőt, hogy az egyetemen először meglátta, az érzései pedig elmélyültek, amikor elolvasta Katy beszámolóit.


A történet másoknak is megtetszett, ezért az egyik nap azért hívták fel az írónőt, hogy értesítsék, könyvformájában szeretnék megjelentetni Katy történetét. A kötet nagyon gyorsan a toplisták élére szárnyalt, a lány pedig hálából vacsorázni hívta Johnt, hiszen nélküle nem érte volna el ezt a sikert.


Amikor Katy és John először találkozott, akkor mind a ketten érezték a kémiát. Az írónő tartott attól, hogy a múlt megismétli önmagát, ám az események magukkal sodorták, egy héttel később pedig megtörtént az első csók.


Ezt követően John nem várt sokáig a lánykéréssel, amit akkor ejtett meg, amikor Balin nyaralt a kedvesével, akivel tudták, hogy Katy terhes. Mivel nem akartak várni az esküvővel, ezért Katy lemondott a korábbi puccparádéról, és beérte egy kisebb, 44 ember előtt tartott ceremóniával, olcsóbb, 70 ezer forintos ruhával.


A ceremónián nem voltak koszorúslányok, a fogadalmakat pedig röviden mondta el a vőlegény és a menyasszony. A lakodalmat egy helyi kocsmában tartották, nászútra pedig nem mentek. Mindennek az oka az volt, hogy Katy már a terhessége ötödik hónapjában járt, ezért inkább a baba fogadására fordították a nagyobb pénzt.


Amikor arról kérdezték az írónőt, hogy nem fél-e attól, hogy John is ott fogja hagyni az oltár előtt, akkor Katy azt mondta, hogy az új párjával minden teljesen más, mint az előzővel volt. Hozzátette, hogy egy évvel ezelőtt, ha azt mondták volna neki, hogy gyereket fog várni és férjhez megy, akkor azt hitte volna, hogy az illető kábítószert szed.


John bevallotta, hogy soha nem hitte volna, hogy egyszer ő lesz az a szerencsés, aki feleségül veheti az egyetem legszebb lányát. Ebből is látszik, hogy a szerelem gyakran akkor találja meg az embert, amikor az egyáltalán nem számít rá.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló