Szürreális teóriák a hírességekről



Csak egy példa a tizenkét összeesküvés-elmélet közül az, hogy a Disney megölte Miley Cyrust.Az összeesküvés-elmélet egy olyan dolog, amiben az emberek vagy vakon hisznek, vagy jól kiröhögik az egészet. A két tábor között folyamatos a harc, de ez nem gátolja meg a hívőket abban, hogy újabb és újabb elvont teóriát találjanak ki.


A szürreális elméletek bármiről szólhatnak, így például a terrortámadások „valós” okáról, vagy arról, hogy egy háttérhatalom miatt borul fel a Föld időjárása, de az sem ritka, hogy a hírességekhez költenek egy nagyon elvont teóriát, ami már gyakran mexikói szappanoperának is jó lenne.


Suri Cruise Chris Klein lánya: Az elképzelés szerint Katie Holmes már terhes volt Chris Klein gyerekével, amikor randevúzni kezdett Tom Cruise-zal, akivel úgy döntött a színésznő, hogy Surit Tom lányaként mutatják meg.


Állítólag Suri nem is április 18-án született, mert az anyakönyvi kivonat aláírásával vártak húsz napot, ráadásul senki sem láthatta a gyereket öt hónapig, és még a színésznő terhesfotói is rendkívül furcsák.


Nicolas Cage egy halhatatlan vámpír: Lehet, hogy a színésznek is vannak történelmi hasonmásai, de az összeesküvés-elméletek hívei szerint sokkal hihetőbb, hogy Cage halhatatlan, hiszen egy 1860-ban készült fotón látható. A színész tagadja a pletykát, de persze melyik halhatatlan vámpír ne tagadná?


Miley Cyrust megölte a Disney: Amikor 6 éve elkaszálták a Hannah Montana sorozatot, akkor Miley új számának a címe Can’t Be Tamed volt. Sokan úgy gondolták, hogy a sztár ezzel szeretné alátámasztani, hogy felnőtt.


Az elvont rajongók azonban kitalálták, hogy a lányt megölték, és egy olyan hasonmással helyettesítették, aki nem akart a fiatalok példaképe lenni. A gyilkosság oka állítólag az volt, hogy Miley nem akart részt venni a Disney igazgatóinak orgiáján.


Avril Lavigne már 13 éve halott: Az elmélet szerint az énekesnő öngyilkosságot követett el, és egy hasonmással helyettesítik. Ezt azzal „bizonyítják”, hogy eltűntek Avril pattanásai, anyajegyei. Habár már kiderült, hogy csak álhírről van szó, mégis sokan azt gondolják, hogy valakik el akarják hitetni az emberekkel, hogy hoaxról van szó.


Keanu Reeves halhatatlan: A történelemben sok olyan férfi élt, akire hasonlít a színész. Az egyik példa az időszámításunk utáni 748-ból származik, de volt egy festő, orvos és francia király is, akiben felismerhető Keanu.


Az is gyanús, hogy a színész rengeteget adakozott, ráadásul ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy: „Egyáltalán nem érdekel a pénz, mert több száz évig elélhetek abból a pénzből, amit eddig kerestem.”

Talán elszólta magát?Lady Gaga háttértáncos volt, de megölt egy Lina Morgana nevű művészt, hogy ellophassa a személyazonosságát: Az összeesküvés-elmélet szerint Lady Gaga utálta, hogy csak háttértáncos lehet, ezért megölte az énekesnőt, a bűntényt pedig öngyilkosságnak állította be.


Ezt követően Lady Gaga lemásolta Morgana stílusát, és világsztár lett. A Monster című dal állítólag Morgana erőszakos barátjáról szól, aki Lady Gaga bűntársa volt. A névazonosság is egyértelmű.


Courtney Love felbérelte Kurt Cobain barátját, hogy ölje meg az énekest, de rendezze úgy, hogy öngyilkosságnak tűnjék: Cobain el akarta hagyni a nőt, ezért Courtney megölette az énekest, mert nem akarta, hogy annak a pénze máshoz kerüljön.


A Soaked in Bleach című dokumentumfilmben egy magánkopó szót ejtett a teóriáról, ami teljesen hihetőek hangzott annak, aki hinni akar az ilyen összeesküvés-elméletekben.


Katy Perry igazából JonBenét Ramsey: Húsz évvel ezelőtt az egész világot sokkolta, hogy meghalt a 6 éves szépségkirálylány, JonBenét Ramsey. A megfojtott, betört koponyájú gyereket a saját otthona alagsorában találták meg.


A gyilkost a mai napig nem találták meg, ám ez a tény táplálhatja azt az összeesküvés-elméletet, amely szerint a kislány szülei csak eljátszották a gyerek halálát, hiszen Katy Perry teljesen úgy néz ki, ahogy JonBenét esetleg kinézne, ha megélhette volna a felnőttkort.


Paul McCartney 50 éve halott: A teória úgy szól, hogy a Beatles énekes-gitárosa 1966-ban meghalt, a banda pedig hasonmással helyettesítette, ám a bandának bűntudata lett, amin azzal enyhítettek, hogy a dalaikba belekódolták az igazságot.


Erre példa a Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band album, ami tele van „Paul meghalt” utalásokkal. A rajongók azt is kitalálták, hogy a Strawberry Fields Forever végén John Lennon azt mormolja, hogy „I buried Paul” (eltemettem Paul-t). Lennon egy interjúban megpróbálta tisztázni, hogy ő azt mondta, hogy „cranberry juice”, vagyis „áfonyalé”. De persze mindenki azt hallotta, amit hallani akart.


Beyoncé csak eljátszotta a terhességet: Az összeesküvés-elmélet szerint az énekesnő nem volt terhes, hanem béranya szülte Blue Ivyt. Mivel erről nem akart beszélni, ezért hasprotézist használt. A teória több verzióban létezik. Az egyik, hogy azért kellett a gyerek, mert Beyoncé lemezeladási mutató rosszak voltak.


A másik elképzelés az volt, hogy a sztár apjának volt egy zabigyereke, akit Beyoncé a sajátjaként akart bemutatni, de szerencsére Blue Ivy kiköpött Jay Z, úgyhogy legalább ezt a kérdést nem firtatják tovább.


Robert Pattinson és Kristen Stewart titokban házasok, és négy gyerekük van: Az Alkonyat párocskája sem úszhatta meg, hogy összeesküvés-elmélet alanyai legyenek. A teória szerint az összes kép hamis, amely azt bizonyítja, hogy Kristen megcsalta Robertet.


Állítólag az igazság az, hogy a színészpár rég házas és van egy csomó gyerekük. A szakítást csak azért játszották el, mert azt akarták, hogy az emberek a filmjeikkel foglalkozzanak. Hogy akkor ki az a nő, akivel mostanában Kristen randevúzik? Az elméletben hívők szerint csak egy unokatestvér.


Louis Tomlinsonnak nincs is gyereke: A tinilányok találták ki, hogy Louis valójában meleg, és a One Direction egy másik tagjával, Harry Styles-szal jár. A lemeztársaság nem akarta, hogy ez napvilágra kerüljön, ezért kitalálták, hogy Louis ex-barátnője játssza el, hogy terhes. A hitelesség kedvéért, még egy játékbabát is kapott.


A kis Freddie állítólag februárban jött a világra, de a rajongók ezt nem hiszik el, mert a születést bejelentő tweetet nem is ő írtam, ugyanis Louis általában szóközt hagy a szó utolsó betűje és az azt követő felkiáltójel között. Most ezt nem tette meg.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló