Csinos lány miatt ugrott a krokodilokkal teli folyóba a srác



Sophie Paterson egyáltalán nem volt elragadtatva Lee De Paauw bátorságától.Ha az embernek megtetszik egy másik, akkor sok dologra képes a kiszemeltjéért, ám az változó, hogy ki és mit tesz meg. A többség megelégszik a hagyományos udvarlási, csábítási trükkökkel, amelyek nem fenyegetik senki testi épségét.

A másik kategória ennél sokkal vakmerőbb, de az igazán extrém az, amikor valaki képes a saját életét kockáztatni csak azért, mert megtetszett neki valaki. A 18 éves Lee De Paauw az őrületek csoportját erősíti, ugyanis csak a szerencsének köszönheti, hogy még életben van.

Az ausztrál fiatal a nála 6 évvel idősebb Sophie Patersonra vetett szemet. Lee és „gyönyörű hátizsákos lány” múlt hét vasárnap találkozott egymással. A pár felelsz-vagy-merszet játszott az innisfaili Johnstone folyónál, ahol az ausztrál fiú, aki már túl volt tíz pohár bor elfogyasztásán, azzal dicsekedett, hogy képes a krokodiloktól hemzsegő vízben úszni, majd a szavait bizonyítandó, belevetette magát a folyóba.

A felelőtlen akciónak szörnyű vége lett, ugyanis az egyik krokodil elkapta a fiatalembert, aki úgy üvöltött, ahogy Sophie még egyetlen férfit sem hallott az előtt. A lány arról is beszélt, hogy mindenhol vért és csontokat látott.

A vakmerő Lee-t kórházba szállították. Az orvosok sokáig egyáltalán nem voltak biztosak abban, hogy meg tudják menteni a fiatalembert karját, de szerencséjére végül sikerült a szinte lehetetlen feladat.

A lábadozó srác elmondta, hogy nagyon reméli, hogy a gyógyulása közben lesz lehetősége arra, hogy találkozzon a lánnyal. Hozzátette, hogy addig nem hitte el, hogy tényleg megtámadta egy krokodil, amíg ki nem mászott a vízből.

Amikor megkérdezték a sráctól, hogy miért vállalta be a veszélyes mutatványt, akkor ezt válaszolta:

Sophie rendkívül csinos lány, az előző este pedig nagyon kedves volt hozzám. Szép, törődő és aranyos, úgyhogy nekem megérte az egész.”

Valószínűleg az esküvői harangok nem fognak megkondulni a történetben, mert egy hétfői ausztrál rádióműsorból kiderült, hogy nem biztos, hogy a pár valaha még találkozni fog egymással. Lee elmondta, hogy sikerült megszereznie Sophie telefonszámát, de elfelejtette a lány vezetéknevét.

Lee valószínűleg hiába reménykedik abban, hogy a lány meg fogja hívni egy italra, ugyanis Sophie nyilatkozatából az derült ki, hogy őt egyáltalán nem nyűgözte le a fiatalember „bátor” cselekedete:

Csak összefutottam ezzel a kölyökkel, akivel nem volt köztünk kémia. Semmi vicces nincs abban, ha az életedet kockáztatod. Nem vagyok bolond.” – jelentette ki a lány, aki hozzátette, hogy nem nyűgözte le Lee bátorsága.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló