Férfi ruhadarabok, amelyektől megvadulnak a nőkKilenc holmi, amivel a pasik levehetik a lábukról a csajokat.Uraim, beszéljünk őszintén a férfi ruhatárról, ugyanis nem kizárólag a nőknek kell nagy gondot fordítaniuk a gardróbjuk tartalmára, ha szeretnének vonzóak lenni, hanem a férfiaknak is, mert kevés nő dobja hanyatt magát a kifakult pólótól, elnyűtt cipőtől, ápolatlan külsőtől.


A nők többsége a múltban, de most is azt szeretik, ha egy férfi ad a megjelenésére. Persze, ez nem jelenti azt, hogy minden egyes nap úgy kell kinéznie a pasinak, mintha most lépett volna le egy divatmagazin címlapjáról, de azért az alábbi kilenc apróságot szívesen látnánk a szekrényében és rajta.


Ápolt megjelenés: Jogos, nem ruhadarab, de mindennek ez az alapja, mert hiába vesz fel egy férfi méretre szabott öltönyt, ha közben ápolatlan.


Henley típusú póló: Mindegy, hogy hosszú vagy rövid az ujja, mert a henley póló soha nem megy ki a divatból. Ezt Hollywoodban is tudják, hiszen a mai napig közkedvelt viselet a sztárok körében. Ennek oka az, hogy a gallér nélküli póló, a kigombolt nyakrésszel igazi csajmágnás.


Farmer és fehér póló: Egyszerű, de nagyszerű összeállítás, aminek láttán a nők még vonzóbbnak, férfiasabbnak találják az erősebb nemet, mint egyébként.


Feltűrt ujjú ing egy vékony nyakkendővel: Telitalálat a nők körében a könnyedség és az elegáns megjelenés kombinációja.


Személyre szabott öltöny: Ezt már kicsit nehezebb összehozni a mindennapokban, ha a férfi munkája nem követeli meg, de egy tökéletes öltönyre minden férfinak szüksége van. Kérdezzük csak meg Barney Stinsont!


V-kivágású pulcsik: A nők többsége nagyon szereti, ha egy férfi ilyen pulóvert visel, mert ez azt az érzetet kelti, hogy a férfi jó modorú és tudja, hogy hogyan kell öltözködnie.A tökéletes fejfedő: Egy kalap, sapka, baseball sapka, vagy bármi, ami az adott férfinak jól áll, és illik a stílusához, kiemeli őt a tömegből. Ha a nők meglátnak egy pasit a tökéletes fejfedőben, akkor biztos, hogy le se tudják venni a szemüket az illetőről.


Egy pár szép cipő: Ha egy férfi igazán vonzó szeretne lenni a nők szemében, akkor muszáj gondoskodnia arról, hogy legyen egy pár szép cipője, ugyanis a lábbeli mondja el a legtöbbet a viselőjéről. A kopott, viseltes cipő semmi jót nem ígér, de egy tiszta lábbeli, aminek a színe passzol a nadrághoz, vagy annál sötétebb, már sokkal vonzóbb a hölgyek számára.


Ízléses kiegészítők: Az idei ősz legdivatosabb férfi kiegészítője a bőrkarkötő vagy a fonott változatok, amelyek romantikus köntösbe öltöztetik az urakat, akiknek kevés nő lenne képes ellenállni.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló