Életveszélyes műtétre vállalkozott Pixee Fox, aki szuperhőssé akar változni



A saját képregénye főszereplője szeretne lenni a 27 éves nő.Előfordul, hogy a történetek főszereplője kísértetiesen hasonlít az íróra, ám Pixee Fox nem azt a taktikát választotta, hogy a képregénye szuperhőse hasonlítson rá, hanem a 27 éves, plasztikafüggő nő próbál úgy kinézni, mint a fantáziája szüleménye.

Fox akkor vált mániákussá, amikor 2011-ben először esett át szépészeti beavatkozáson. Az elmúlt években rengetegszer műtette meg magát. Egyszer 6 bordáját vetette ki, majd négy mellnagyobbításon esett át, két zsírleszívást is kért és két szemhéjplasztikán is túl van. A szeme színét implantátumokkal változtattatta meg, a homlokát és a fenekét is megműtötték.

Fox tudja, hogy ez rengeteg műtét volt:
„Az első operáció után kaptam rá. Úgy éreztem, mintha egy kalandon vennék részt, ahol a fantáziám szerint alakíthatom a testemet. Nagyon izgalmasnak találtam, emiatt folytatnom kellett. Tudtam, hogy ezt kell tennem, mert ez az én utam. A plasztikai műtéteknek köszönhetően szerettem meg magam annak, aki vagyok.”

A nő azonban most vállalkozott a legveszélyesebb műtétre, ugyanis azért utazott Dél-Koreába, hogy állkapocsműtétnek vesse alá magát. Az életveszélyes műtétre azért került sor, mert Fox V-alakú állkapcsot akar.

Az extrém beavatkozást, aminek következményeként lebénulhatott volna Fox egész arca, Dr. Park végezte el. A műtét után a nő egy hétig se enni, se beszélni nem tudott, a szervezetének pedig legalább egy évre lesz szüksége ahhoz, hogy teljesen rendbe jöjjön.

Fox a következőt nyilatkozta arról, hogy miért kockáztatta az életét:
„Azt akartam, hogy szimmetrikusabb legyen az arcom, az állkapcsom pedig jobban hasonlítson a szuperhősre. Az állkapocsműtétnek hála, az arcom keskenyebbnek és kisebbnek néz ki, így a szemeim nagyobbnak fognak látszódni.

Éltre keltem a saját rajzfilmfigurámat. A saját szuperhős karakteremmé válok, amiből könyv készül és remélhetőleg majd filmek is. Az életem ettől kezdve átalakul egy olyan történetté, amiben én leszek a szuperhős.

A fantázia és a fikció alapját én magam adom, de én nem olyan szuperhős leszek, mint a többiek. Igazi küzdelmeket fogok bemutatni, a jövőben pedig különböző karakterekként leszek látható.”

Arról, hogy mennyire volt rizikós az operáció így beszélt:
„Az első két nap a túlélésről szólt. Az orromból műanyagcső lógott ki azért, hogy a légutaim szabadon maradjanak. Emellett műanyag fogszabályzót kellett viselnek, hogy az állkapcsom ne mozduljon el, valamint ez tartotta nyitva a számat.

A rengeteg műanyag miatt nem tudtam nyelni, ezért az első 24 órában 20 percenként szívták le a váladékot a légutaimból. Mivel az arcomban rengeteg az izom és az ideg, ezért a sebészeknek rendkívül oda kellett figyelniük a beavatkozás közben.

24 órával a műtét után kivették a csöveket az orromból, majd azt a szerkezetet is eltávolították, amivel nyitva tartották a szám. Ahhoz, hogy a vérzés elálljon, 2 napra volt szükség, de ezt követően egyre jobb lett a helyzet. Öt nappal később már képes voltam inni, de szilárd táplálékot legalább egy hónapig nem ehetek.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló