A Tinder küldte első randira a párt



Három évi halogatás után végre találkozhat Josh Avsec és Michelle Arendas.Az internetes ismerkedés hátulütője, hogy a párok képesek évekig húzni és halasztani az első találkozást. Ennek oka sok minden lehet, így például a távolság, esetleg az, hogy nincs merszük egy egy online megismert emberrel személyesen találkozni, nem találnak közös időpontot, vagy valamelyik fél hazudott magáról, és nem szeretne lebukni.

Josh Avsec és Michelle Arendas három éve kezdődött online kapcsolata is azok táborát erősíti, akik még mindig halogatják a személyes találkozást, pedig ebben az esetben a 21 éves lány és a 22 éves fiú ugyanarra az egyetemre jár.

A fiatalok története azzal kezdődött, hogy Josh elküldte a „szia, Michelle” üzenetet a Tinderen keresztül, ám a lány nem válaszolt azonnal, ugyanis két hónappal később írt vissza, és azzal mentette ki magát, hogy lemerült a telefonja. A két fiatal ekkor váltott néhány üzenetet, de aztán megint nem szóltak egymáshoz.

Újabb két hónappal később Josh jelentkezett, aki éppen tussolt, ezért nem írt január középéig a lánynak, aki egy hónappal később válaszolt, mert éppen órán látta, hogy a fiú üzent neki. Más már felgyorsította volna a beszélgetést, ám Josh és Michelle még hosszú hónapokig folytatta a lassú kommunikációt, miközben egyszer sem találkoztak.

Előfordult, hogy 10 hónapig nem szóltak egymáshoz. Ha mégis beszéltek, akkor béna kifogásokkal halogatták a személyes találkozást. Egyszer a túl sok vizsga, máskor az egyetemi félév közeledte miatt nem randiztak, vagy azért, mert egyikük éppen akkor szakított, és még nem heverte ki a szívfájdalmat.

Végül Josh a minap úgy döntött, hogy kiteszi Twitterre a beszélgetésről készült screen shotokat, amik mellé odaírta, hogy egy nap találkozni fog ezzel a lánnyal, és az nagyszerű lesz. A viccnek indult poszt végül meghozta a várt előrelépést, ám nem úgy, ahogy sokan gondolnák.

A Twitter-bejegyzéshez Michelle is hozzászólt. Állítólag a lány is szívesen találkozott volna a sráccal, de nem akarta kihagyni a poénkodás lehetőségét, ezért inkább viccelődve azt írta a képekre reagálva, hogy sajnálja, de még szüksége van néhány hónapra, hogy átgondolja a találkozást.

A meglepő fordulat ekkor következett be, hiszen maga a Tinder vesztette el a türelmét, és írt rá Joshra:
„24 órád van eldönteni, hogy hol szeretnéd, ha sor kerülne az első randevútokra, mi pedig elviszünk titeket.”

Az alaposan meglepődött Josh és Michelle élt a lehetőséggel, és úgy döntöttek, hogy ha lúd, akkor legyen kövér, ugyanis azt válaszolták a Tindernek, hogy Hawaii-ra szeretnének utazni, azon belül is a második legnagyobb szigetre, Mauira.

A Tinder visszaüzent Joshnak, hogy máris indulhatnak. A fiatalember alig hitt a szemének, hiszen ilyesmi csak nagyon ritkán történik. Természetesen az applikáció feltételhez szabta az utazást, és ráparancsolt a párra, hogy ne tartson két évig összecsomagolniuk az útra.

Josh ígéretet tett, hogy még 2017 nyarán sor fog kerülni az első randevúra, ami szerinte az egyik legmenőbb dolog lesz, ami vele történhet. Eközben az internet népe izgatottan várja a fejleményeket, sőt, sokan pedig azt szeretnék, ha a két fiatal összeházasodna az első randin.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló