20 tanács, amit alaposan megbántak az emberek, akik megfogadták



A Twitteren meséltek Jimmy Fallon követői arról, hogy mi volt a legrosszabb tanács, amit valaha kaptak.Nem kell szégyellnünk, ha úgy érezzük, hogy tanácstalanok vagyunk, hiszen az életben alapvető, hogy néha mások segítségére szorulunk. A kapott tanácsokat nem árt azonban mérlegelni, mert lehet, hogy az, aki a legjobb szándékkal próbál segíteni, tévútra vezet.


Az egyik népszerű amerikai beszélgetőműsor házigazdája, Jimmy Fallon most azt kérte a Twitteren, hogy a követői írják meg neki, hogy mi volt a legrosszabb tanács, amit valaha kaptak. Nem kellett kétszer kérnie.


1. Amikor életemben először szusit ettem, akkor a barátom azt tanácsolta, hogy kenjem jól szét a zöld cuccot rajta, mert attól jobb lesz az íze...


2. Egyszer vásároltam egy eldobható fényképezőgépet. Amikor az utolsó képet is elhasználtam, akkor megkérdeztem a barátomat, hogy most mit kell csinálnom. Azt felelte, hogy hát eldobható. Eldobtam.


3. Gyerekként annyira szégyenlős voltam, hogy nem mertem a bokrot mögött elvégezni a dolgom. Anya azt tanácsolta, hogy csukjam be a szemem, mert akkor nem látom, hogy ki lát.


4. Egy idegennek kínos részletességgel elmagyaráztam, hogy merre kell mennie, hogy eljusson oda, ahova akar. Amikor elindult, akkor jöttem rá, hogy összekevertem a helyet egy másikkal.


5. A születésnapomon azt mondta az apám, hogy udvariatlanság mások előtt kinyitnom az ajándékomat, ezért a szobámban nyitottam ki. A doboz üres volt.


6. Apám: „Ma van az első nap az iskolában. Menj be az ebédlőbe, majd csapd le a legnagyobb darab fiút, mert akkor nem fognak piszkálni.”

Tanár vagyok.


7. A bátyám azt mondta, hogy a sebességet jelző tábla csak javaslat. Amikor ezt megpróbáltam elmagyarázni a rendőröknek, akkor elkérték a testvérem adatait.


8. Szalonnát tettem a pattanásomra, mert a nagyim szerint ettől elmúlik. Megnőtt.


9. Az anyukám azt mondta, hogy reggel úgy fogok kinézni, mint Barbie, ha este arccal lefelé alszom a Barbie–s párnámon. Majdnem megfulladtam.


10. Kölyökkoromba, ha elszédültem a forgásban, akkor a bátyám azt mondta, hogy forogjak a másik irányba, mert akkor kiegyenlítődik.


11. Az apám azt mondta, hogy elromlott liftet hanggal kell hívni. Tíz percig kiabáltam, hogy „gyere fel”, mire apám bevallotta, hogy ez nem fog sikerülni.


12. Gyomorrontásom volt, ezért megkérdeztem a nagymamát, hogy mi segíthetne. Szerinte a vodka.


13. A nővérem azt állította, hogy nem lesz olyan forró a forró csoki, ha szívószállal iszom. Egy hétig nem éreztem az ízeket.


14. Azt mondták, hogy cseresznyeillata lesz, ha megszagolom a vonalat a medence alján. Nagyon fájt.


15. Amikor autót kezdtem vezetni, akkor az apám azt tanácsolta, hogy ne használjam az irányjelzőt, mert senkinek semmi köze ahhoz, hogy hova megyek.


16. A barátom apukája mindig azt mondta, hogy amikor olyat teszel, amit reggel megbánnál, akkor aludj délig.


17. Az apám azt mondta, hogy a kék szemű méhek nem csípnek. Összefogdostam egy csomót, hogy megnézzem, hogy milyen színű a szemük.


18. Azt mondtam a kistestvéremnek, hogy a banán héját kell megennie, nem a belsejét. Nagyjából a következő két hétben így ette.


19. Barátnő: „Egyél annyit, amennyit bírsz, és akkor fogyni fogsz, mint én.”

Én: „Rendben.”

Barátnő: „Hogy haladsz?”

Én: „Híztam tíz kilót.”


20. Amikor együtt voltam egy lánnyal, akkor a haverom azt tanácsolta, hogy lepjem meg azzal a barátnőmet, hogy bemászok a hálószoba ablakán. A lány anyukája aludt abban a szobában.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló