Egy feleség listába szedte, hogy mi minden miatt hisztizett a férje a közös nyaralásuk ideje alatt.



A 42 éves nő néha komolyan elgondolkodott azon, hogy megöli a férfit.A tökéletes nyaralásra akkor van a legjobb esélyünk, ha egyedül utazunk el. Amennyiben a párunkkal, gyerekekkel, vagy az egész családdal utazunk, akkor már sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy valaki nyavalyogni fog, mert ez se, az se tetszik neki.

Egy 42 éves nő is ezerszer megbánta, hogy idén nem egyedül, hanem az 52 éves férjével utazott el a Földközi-tenger egyik szigetére, ugyanis a férfi végigpanaszkodta a közös nyaralást, amivel alaposan tönkretette a párja pihenését is.

Hazaérve a úgy döntött, hogy egy közkedvelt, angol szülőknek szóló oldalon listába szedi, hogy mi mindenért nyafogott a férje. A kiposztolt írás hatására százával érkeztek a hasonló hozzászólások, amelyekből kiderült, hogy rengeteg feleség hasonlót él át a férjével töltött nyaralás során.

A listából kiderült, hogy a férfi szinte mindenben talált valami hibát. Problémája volt azzal, hogy túl meleg van a szigeten, ami miatt nem tudott aludni. Mindig eltelve érezte magát, ami abban akadályozta meg, hogy élvezze a vacsorát, de még a homokos tengerpartot is túl homokosnak találta.

A férj azért is morgott, mert mások akarták megmondani neki a dolgokat, így például a túravezetővel is problémája volt, pedig neki éppen a munkája, hogy megismertesse az adott helyszínt.

Ez azonban csak néhány dolog azok közül, amelyek megnehezítették a feleség dolgát abban, hogy megfeleljen a férfinak. A nő elmondta, hogy a férje egy angol sorozat szereplőjére, Victor Meldrew-ra hasonlított az úton. A karakter egy morcos, mindenkivel elégedetlen öregember.

A feleség emellett azt is elárulta, hogy egyébként boldog házasok a férjével, de ezen a nyaraláson nem egyszer kísértésbe esett, hogy megöli a férjét.

A hosszú listán a fentebb említetteken kívül még ezek a dolgok szerepeltek:

– Egy, a világörökséghez tartozó hely, unalmas volt a számára, és egyébként is „csak egy rakás kő”.

– A külföldi csokoládé nem olyan finom, mint a brit csoki.

– Egy meseszép helyre mentek a szervezett túrán, ahol a férj arra panaszkodott, hogy túl köves a szurdok.

– Túlságosan meleg volt a homok a parton, ezért nem volt jó járni benne.

A feleség azzal zárta a bejegyzését, hogy valószínűleg többé nem megy közös nyaralásra a férjével. Az olvasókat megnevettette a poszt, amire sokan válaszoltak. Többen arra biztatták a csalódott feleséget, hogy adjon még esélyt a párjának, mert lehet, hogy ez csak egyszeri eset volt, és legközelebb jobb lesz a közös nyaralásuk.

Ezenkívül sokan arról írtak, hogy teljesen együtt tudnak érezni a feleséggel, mert nekik hasonló rossz tapasztalatuk van, amit megosztottak. Az egyik feleség például leírta, hogy a férje Pompeiit „rengeteg borzasztó kőnek” nevezte.

Olyan felhasználó is volt, aki bevallotta, hogy minden évben a gyerekeivel megy nyaralni, míg a férjét otthon hagyja. Más azt mondta a feleségnek, hogy egy héttel meg kellett volna hosszabbítania a nyaralást, de arról a hétről már haza kellett volna küldenie a mindenért hisztiző férjét.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló