Válaszd ki a kedvenc kutyafajtád a mellékelt képről!



A londoni pszichológuscsoport népszerű tesztje rámutathat azokra a tulajdonságokra, amelyeknek létezéséről talán te sem tudtál.Egy londoni pszichológuscsoport abból indult ki, hogy minden ember az alapján választ kutyát, hogy milyen a személyisége, ezért összeállították ezt a tesztet, amelyben annyit kell tenned, hogy a fenti képről kiválasztod a kedvencedet, majd elolvasod a fajtához tartozó elemzést.

1. Bulldog: Végtelenül kitartó, határozott kutyafajta a bulldog, aki semmit sem ad fel egykönnyen. Ha úgy döntöttél, hogy neked a bulldog a kedvenced, akkor a londoni pszichológuscsoport szerint szeretsz nevetni, gondolatan és néha makacs vagy. A feladataidat hatékonyan és módszeresen végzed el.

Habár tekintély parancsolónak nézhetsz ki, mégis a családoddal kedvesen és szeretően viselkedsz. Az is jellemtő rád, hogy tele vagy romantikus és szentimentális érzelmekkel.

2. Beagle: Ha szereted a beagle-t, akkor nagyszerű barátságokat köthetsz, amelyek nevetést és örömöt hoznak az életedbe. A rossz tulajdonságaidat a humoroddal és a kedvességeddel sikeresen ellensúlyozod.

3. Szibériai husky: A londoni pszichológuscsoport szerint azok kedvelik ezt a kutyafajtát, akik hatalmas sportrajongók. Számukra mindegy, hogy a hét melyik napjáról van szó, mert mindenképpen megnézik azt a versenyt, mérkőzést, amely érdekli őket, akár otthon, akár máshol. Az erős akarat, szeretetteljesség és a barátságosság is jellemző lehet rád.

4. Labrador vagy golden retriever: A londoni pszichológuscsoport szerint mindig a család az első, amire gondolsz, mert azt szeretnéd a legjobban, ha könnyű és gondtalan életük lenne. Emellett híres vagy az aktív életmódodról, szereted a természetet, ahogy azt is, ha nagyokat túrázhatsz. Az emberekhez maximálisan őszinte és kedves vagy.

5. Cocker spániel: Bájos, megbízható és szeretetteljes személy lehetsz. Sokan azt gondolhatják, hogy nagyon elfoglalt vagy, pedig csak szereted a szabadidőd nagy részét a családodra fordítani. A választott kutyafajta azt is elárulja, hogy gyakran tartasz fent szoros, nem egyszer élethosszig tartó baráti kapcsolatokat.

6. Tacskó: A londoni pszichológuscsoport szerint addig nem adod fel, amíg meg nem kapod azt, amit akarsz. Az is jellemző rád, hogy szeretsz kertészkedni, kutatni, néha pedig szeretnél nagyobbnak tűnni annál, amekkora valójában vagy. Nem szereted, ha indokolatlanul korlátoznak a céljaid elérésében.

7. Mopsz: A londoni pszichológuscsoport úgy gondolja, hogy vidám és élettel teli életet élsz. Ahogy a mopsz, úgy te is mindent megteszel azért, hogy kiérdemeld a simogatását, bókot. Igazán élvezed a kényeztetést, amit másoktól, de saját magadtól is megkapsz.

8. Bichon: Élvezed, ha a családoddal vagy a barátaiddal lehetsz, hiszen tőlük szeretetet és biztonságot kapsz. A bichon arra is utal, hogy rendkívül magabiztos személy vagy, aki klasszikus életstílus szerint tölti a mindennapjait. Az étkezésben ínyenc vagy, szívesen megkóstolod a jó borokat és szereted bejárni a városokat.

9. Német juhász: A londoni pszichológuscsoport bármit képes lennél megtenni a barátaidért. A párkapcsolatban kifejezetten lojális vagy. Jellemző lehet rád, hogy megvéded azokat, akiket szeretsz. Aktív életmódot folytatsz, a szabadságodat pedig fontosnak tartod, ezért arra törekszel, hogy kiélvezed annak minden pillanatát.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló