Próbáld ki a Rorschach-tesztet!



A lenti képen szereplő tintafoltok közül melyik fogott meg a leginkább, mit látsz benne, és ez mit mondd el rólad?1. Megszállottan dolgozol azért, hogy elérd a céljaidat. Ha a tintafolt denevérre emlékeztet, akkor folyton akadályokkal találhatod szembe magadat. Ha pillangót láttál bele, akkor optimista ember lehetsz.

Ha egy molyra hasonlít, akkor az gyengeséget, szorongást jelképez, és rámutat, hogy pihened kell. Ha egy állati arcot láttál bele, akkor belső nehézségeid lehetnek. Ha nem látsz állatot a tintafoltba, akkor félsz megnyílni mások előtt.

2. Ha két embert látsz a foltba, akkor túlságosan függhetsz egy bizonyos személytől, esetleg mások véleményétől. Ha emberi arcot látsz bele, akkor túlságosan egocentrikus lehetsz. Ha kutyákat vettél ki belőle, akkor számodra fontos, hogy jó barát légy.

Az elefántok fejlett intelligenciát, a medve versengést jelképez. Ha valami negatívat láttál bele például vért, akkor szembe kell nézned a félelmeiddel.

3. Ha a foltba két embert láttál bele, akik éppen esznek, akkor minden rendben van az életedben. Ha két kézmosó embert vettél ki a foltból, akkor az sebezhetőséget és önbizalomhiányt szimbolizál. Ha szerinted két játszó ember látható a képen, akkor a gondolataidat túlságosan lefoglalhatja a versengés és a rivalizálás.

Ha a folt egy ember tükörképére hasonlít, akkor önzetlenebbnek kellene lenned, és meg kell tanulnod részvétet érezni. Ha tárgyak sziluettjét vetted ki a foltból, akkor egyedül érezheted magad.

4. Ebbe a foltba általában molylepkét vagy denevért látnak bele az emberek. Ha rád az első eset igaz, akkor jó úton jársz, úgyhogy folytasd az új dolgok felfedezését, tanulmányozását, megismerését! A második eset szerint időt kellene áldoznod arra, hogy eldöntsd a prioritásaidat. Ha valami mást vettél ki a foltból, akkor nagyon kreatív lehetsz.

5. A szerelem mindig az első helyen áll nálad. Ha odú, barázda vagy egy állat bőrét vetted ki a foltból, akkor már kényelmetlennek érezheted a jelenlegi párkapcsolatodat. Ha kellemes asszociációkat érzel a folttal kapcsolatban, akkor harmonikus párkapcsolatban élhetsz.

6. Ha női fűzőt vettél ki a foltból, akkor bizonyos külső korlátok miatt nem tudsz önmagad lenni. Ha egy állat alakját vélted felfedezni a foltban, akkor az a cselekvéseid és a gondolataid szabadságát jelképezik.

Ha nehezen értelmezed a hatodik foltot, akkor eljött az ideje annak, hogy határozottabban jelöld ki a céljaidat! Ha szerinted a folt valamilyen mozgást (repülést, táncot, mosolyt) ábrázol, akkor az arra utal, hogy valamiben szeretnél fejlődni.

7. Ha emberi sziluettet vettél ki a foltból, akkor képes vagy arra, hogy saját terveket és célokat állíts fel, és érj el. Amennyiben teljesen szimmetrikusnak látod a képet, akkor nagyon jól tudod, hogy hogyan kell értékelni bizonyos szituációkat.

8. Ha szerinted a folt rákra hasonlít, akkor az vonzalmat jelent. Ha pókot véltél felfedezni, akkor az a félelmedet jelképezi és egy kellemetlen helyzetet, amiben most lehetsz. Ha kígyót látsz, akkor az veszélyt jelent, míg a hernyó szerint jó lehetőségeid vannak a nagyfokú fejlődésre és növekedésre.

Ha emberekkel kapcsolatos asszociációd támadtak a foltot látva, akkor jól kijöhetsz azokkal az emberekkel, akik körülötted vannak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló