Halottak napi feladatok



Védd meg magad a kellemetlen hatásoktól, nyújts támaszt másoknak, rendezd a kapcsolataidat, este pedig végy egy tisztítófürdőt!Közeledik halottak napja, amikor felkeressük a temetőkben az elhunyt szeretteinket, hogy koszorúzással és mécsesgyújtással emlékezzünk rájuk. Ilyenkor még az is a túlvilággal foglalkozik, aki egyébként nem szokott, ezért nem csoda, ha kissé gyászos ez az időszak.

Ha halottak napján nem akarod, hogy maga alá gyűrjön a rossz hangulat, esetleg az elhunyt szeretteid támogatására lenne szükséged, akkor az alábbi a hat dolgot megteheted önmagadért és másokért.

Tégy magadra védelmet egész napra: Mivel halottak napján hemzsegnek a szellemek, az élők tele vannak keserűséggel, bánattal, negatív érzelmekkel, amivel könnyen elszívhatják az energiádat, ezért reggel legyen az az első dolgod, hogy egész napos védelmet teszel magadra!

Ezzel megelőzheted, hogy mások a te energiáddal töltődjenek fel, ahogy azt is kivédheted, hogy egy szellem csapódjon hozzád.

Csak a jó dolgokra emlékezz: Halottak napja környékén megrohanhatnak az elhunyt szeretteiddel kapcsolatos jó és rossz emlékek. Próbálj csak jó, örömteli, boldog dolgokon merengj, és próbáld kerülni a rossz, kellemetlen, fájdalmas emlékeket!

Rendezd a kapcsolataidat: Ha az elhunyt ismerőseid között van olyan, akivel nem sikerült rendeznetek a viszonyotokat, úgy ment el, hogy nem tudtatok megbocsátani egymásnak, haragban váltatok el, vagy régóta nem beszéltetek, és bánt, hogy így halt meg, akkor a halottak napja remek lehetőség a kapcsolat rendezésére.

Égő gyertya fényénél mondd el, hogy mit érzel! Öntsd ki a szíved, hogy békét lelhess! Hidd el, hogy a kimondott szavak az elhunytaknak is segít békét találni!

Vigasztalj meg másokat: Ha idegeneknek nem is, de a saját rokonaidnak, barátaidnak segíthetsz, ha van köztük olyan, aki nehezen vészeli át ezeket a napokat, esetleg azért, mert mostanában veszített el valakit, akit még gyászol.

Segíts át másokat ezen az időszakon, légy támasz, vigasz, de közben ne vedd át az adott személy érzéseit! Próbáld megnevettetni az illetőt, mutasd meg neki, hogy nem muszáj sírni, rossz kedvűnek, szomorúnak lenni ezeket a napokat!

Beszélgess vele, idézzétek fel együtt a szép emlékeket, de csak addig menj el, ameddig az adott személy vevő rá! Bánj óvatosan mások érzelmeivel!

Kérd bátran elhunyt rokonaid áldását: Ha egy olyan rokontól lenne szükséged áldásra, támogatásra, aki már elhunyt, akkor halottak napján kérhetsz tőle segítséget, mert elhiheted, hogy a halottak örömmel segítenek a maguk módján az élőkön, mert ők továbbra is fontosak a számukra.

Az elhunyt szeretteid szeretnék, ha elégedett, boldog, békés lennél és jól menne a sorod. Halottak napján egy konkrét problémával kapcsolatban is kérheted az áldásukat, de akkor is, ha szeretetet, védelmet, családi összetartozást erősítenéd a támogatásukkal.

Végy tisztítófürdőt este: Ahogy reggel a védelem volt fontos, úgy este az, hogy lemoss magadról mindent, ami a külső pajzsodra tapadt! Amennyibe minden óvintézkedés ellenére úgy érzed, hogy valami nem kívánatos, külső tényező zaklat, akkor egy rituális fürdővel megszabadulhatsz ettől a negatív energiától.

Hidd el, hogy megéri ennyit foglalkoznod a védelmeddel, mert abban az esetben, ha nem veszed komolyan a dolgot, akkor balszerencsés időszak veheti kezdetét az életedben, de az sem kizárt, hogy egy bosszantó entitás teszi pokollá a mindennapjaidat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló