Félelmetes babák



A frászt hozták a tulajdonosokra ezek a játékok.Peggy: Jayne Harris 2015-ben kapott egy babát egy pártól, akik úgy gondolták, hogy a játék okozza a rémálmaikat. A paranormális kutató Harris médiumok segítségét kérte, ők pedig egyetértettek abban, hogy Peggy egy nyugtalan lélek, aki nem csak rossz álmokat okozott, hanem fizikai problémákat is, például émelygést, fejfájást és mellkasi fájdalmakat.

Sarita: Egy perui család 2017-ben mesélt arról a babáról, amelyet Ivonne Nunez hét évvel ezelőtt kapott az unokahúgától, aki nem sokkal később meghalt. A Sarita névre keresztelt, szőke hajú és kék szemű baba mellkasán van egy gomb, aminek a megnyomására az „Atyánk” szót kezdi ismételgeti a játék, ám az egyszer csak magától kezdte mondogatni a szót, majd másnap reggel nem ott volt, ahol hagyták, hanem egy másik helyiség végében.

Nem sokkal később a házban élő három testvér testén különös karcolásokat és zúzódások jelentek meg. A legidősebb lány, Angie azt mondta, hogy az egyik éjjel a baba a szoba sarkából bámulta. A lányok nagyon szeretnének megszabadulni a babától, de az anyjuk nem engedi, hiszen az öngyilkos sógornőjére és az unokahúgára emlékezteti, ezért inkább szakértőt hívtak, hogy tisztítsa meg a házat. Azt nem tudni, hogy ez sikerült-e.

A viktoriánus baba: Debbie és Cameron Merrick viktoriánus babákat vásárolt. A pár még ki sem bontotta a dobozt, amikor furcsa, csörömpölő zaj ütötte meg a fülüket. A tűzjelző akkor indult be, amikor a tulajdonosok kivették a csomagolásból a babákat.

Ezt követően Cameron minden reggel friss karcolásokkal a lábán ébredt, majd az egyik babának rejtélyes módon eltűnt a nyaklánca. Ezt a babát vitték magukkal Merrickék egy reggeli tévéműsorba, ahol a pár elmesélte, hogy milyen ijesztő dolgokat éltek át. Ez élőadás közben a hintaszékben ülő baba magától kezdett hintázni.

Ezt a jelenséget látta meg Lee Steer paranormális kutató, aki megvásárolta a babát. A játék nála is sok furcsaságot okozott.

A bekötött szemű baba: 2014-ben, Szingapúrban, egy fának döntve találták meg ezt a bekötött szemű babát, akinek a szemkötőjén „bismillah” arab eredetű írás szerepelt. Állítólag a babát elátkozták, ha pedig valaki leveszi a szemkötést, akkor az megvakul.

A baba tulajdonosa arról beszélt, hogy a játék gyakran életre kelt, mert például, ha elment otthonról, akkor arra ért haza, hogy a baba nem maradt ott, ahol hagyta. Emellett gyakran úgy hallotta, mintha a baba malájul beszélne, és még a fejét is forgatta.

A tulajdonos végül úgy döntött, hogy fának támasztja a babát, hátha nem talál haza. A játék nem mozdult, hanem türelmesen várta a gazdáját.

Ruby: Ez a baba egy beteg kislányé volt, aki úgy halt meg, hogy a karjában tartotta a játékot, ami több generáción át öröklődött a családban. A babát főleg az alagsorban, egy dobozban tárolták, mert a családtagok furcsa zajokat hallottak, hányinger és fejfájás kínozta őket, ha túlságosan közel mentek a babához.

Idővel egy paranormális és okkult múzeumnak adományozták a játékot, ami folytatta a furcsa jelenségek generálását. A múzeum látogatóknak közel fele a karjába vette Ruby-t, hogy megnyugtassák, mert úgy érezték, hogy a baba sír. Később nem emlékeztek, hogy ilyesmit tettek volna.

Az egyik látogató megesküdött volna, hogy nem fényképezte le a babát, ám a telefonjában mégis talált róla fotót. Sokan úgy gondolják, hogy a halott kislány lelke Ruby-hoz tapadt, és így próbálja éreztetni, hogy még itt van, ez pedig inkább szomorú, mint félelmetes.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló