Mit jelenthet, ha reggel tüsszentesz?Néhány forrás szerint jósolhatunk a tüsszentésből.Mindenki tudja, hogy a tüsszentés oka az, hogy az orr így próbál megszabadulni attól, ami irritálja, esetleg a kezdő megfázás, vagy az allergia első jele, ám arról már kevesen hallottak, hogy bizonyos források szerint, az ókori egyiptomiak, vagy keleti, arab népek, abban hittek, hogy teljesen mást jelent a keddi tüsszentés, mint például a csütörtöki.

Az, hogy mennyire pontosan jósolja meg a jövőt a tüsszentés, csak akkor derül ki, ha kipróbálod. Figyelem, csak a reggeli tüsszentés számít!

Ezt jósolja a hétfő reggeli tüsszentés: Ha a hét első napját azzal kezded, hogy ébredés után tüsszentesz, akkor az azt jelenti, hogy a terveidet sikerül megvalósítanod, a céljaid elérésében pedig a barátaid segítenek, úgyhogy rájuk mindig számíthatsz. A hétfő reggeli tüsszentés azt is megjövendöli, hogy bízhatsz abban, hogy a problémáid egycsapásra megoldódnak.

Ezt jósolja a kedd reggeli tüsszentés: Nem nevezhető jó ómennek az, ha kedd reggel tüsszentesz, ugyanis ez azt jelentheti, hogy balszerencsés időszaknak nézel elébe, esetleg nem tudod olyan könnyen elintézni a dolgaidat, nagyobb erőfeszítésekre lesz szükséged a céljaid megvalósításához, és lehetnek, akik félreértenek. Legyél óvatos a következő napokban!

Ezt jelenti a szerda reggeli tüsszentés: Kifejezetten jó hír, ha szerda reggel tüsszentesz, mert ez azt jósolja, hogy munkahelyi, üzleti sikerekkel gazdagodhatsz, könnyen köthetsz megállapodást, egyességet, előnyös szerződéseket. Emellett rendezheted a kapcsolatodat a testvéreddel, más rokonoddal, vagy valamelyik ismerősöddel.

Ezt árulja el a csütörtök reggeli tüsszentés: Pozitív jóslata van annak, ha csütörtök reggel tüsszentesz, ugyanis ez jelentheti azt, hogy megvalósulnak az álmaid, a vágyaid, de arra is utalhat, hogy könnyedén legyőzöd az ellenfeleidet, vagy magas beosztású, befolyásos személy vesz a szárnyai alá, hogy segítsen, támogasson abban, hogy megvalósítsd a terveidet.

Ezt jósolja a péntek reggeli tüsszentés: Szerelmi, párkapcsolati sikereket jósolhat az, ha péntek reggel tüsszentesz. Ha ez még nem történt meg, akkor reménykedhetsz, hogy találkozol az igazival, sikeres randevúkkal, boldog pillanatokkal gazdagodsz. Ha vannak gyerekeid, akkor velük kapcsolatban is minden jól fog alakulni. A pénteki tüsszentés különleges szerencsét is jósol, ezért érdemes ezen a napok lottóznod.

Ezt jósolja a szombati tüsszentés: A szakemberek figyelmeztetnek, hogy a tüsszentést nem szabad visszatartani, pedig szombaton jobban járnál, mert abban az esetben, ha a hétvége első napjának reggelén tüsszentesz, akár sorozatban is, akkor az tényleg betegséget, megfázást, influenzát jósol, de emellett hazugságot, ármánykodást, megtévesztést, nehézségeket és sikertelenséget is jelenthet.

Ezt jósolja a vasárnapi tüsszentés: Ha a hét utolsó napjának reggelén tüsszentesz, akkor az jót jelent, mert nem csak az orrjáratok tisztulnak intenzíven, hanem anyagi sikerekre, meggazdagodásra, különleges élményekre is számíthatsz. Ha vizsgára készülsz, akkor a vasárnap reggeli tüsszentés szerint könnyen át fogsz menni.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló