Félelmetes történetek a szállodákból



A legijesztőbb élményeikről meséltek a hotelek dolgozói.Tele van a lift, de mégsem: „Amikor a legfelső szintre lifteztem, akkor a felvonó megállt a negyediken. Ahogy kinyílt a liftajtó láttam, hogy tucatnyi ember vár rá, de senki sem szállt be, pedig egyedül voltam. Az ajtó automatikusan becsukódott, de még hallottam, ahogy valaki azt kérdezi: miért van mindig tele ez a lift?”

Mr. M:Egy washingtoni hotelben dolgozott az anyukám a '90-es években. Egyszer az egyik vendég csak Mr. M-ként vett ki egy szobát egy hónapra. A férfi mindig nagyon kedvesen viselkedett, ha találkozott a hotel dolgozóival, de soha senkit nem engedett be a szobájába, még takarítani se.

Amikor letelt az egy hónap, akkor Mr. M kicsekkolt, bár ezt senki sem látta. Az anyukám bement a lakosztályba, hogy nagytakarítást csináljon, ahogy szokta. Hihetetlen rendetlenség és furcsa, kellemetlen szag volt a szobában. A bizarr illat egy szekrényhez vezette, amiben egy dobozt talált, abban pedig egy nő levágott fejét. Amikor kiderült, hogy Mr. M hamis adatokat adott meg, és bűnöző volt, azonnal felmondott.”

A legkülönösebb vendég:Éjszakai recepciós voltam, amikor néhány órával a műszakom kezdete után, az egyik vendég lejárkált a lobbiba és a reggeliző terembe. Körbenézett, magába beszélt, leült egy asztalhoz, 2-3 percenként felállt és megcserélte a székeket.

Megkérdeztem, hogy segíthetek-e, de csak morgott valamit és nemmel felelt. Pár órával később felment a szobájába, majd kis idő után visszajött, mert túltolta a fűtést, és hívjak mentőt, mert légzési nehézségei vannak. Miután megérkezett a segítség és ellátták a vendéget, csekkoltam a szobáját, amit teljesen átrendezett.

A bútorok máshol voltak, a tévét a fürdőben találtam, a szoba közepén pedig a szőnyegen ott hevert a lángoló kuka. Egy pillanatig nem is az lepett meg, hogy a vendég leégethette volna az egész szállodát, hanem az, hogy furcsa kisgyerek ruhadarabok hevertek a kuka körül, pedig nem volt senki a vendéggel.”

Vakációzó szellemek:A Holiday Inn hotelben dolgoztam, amikor folyamatosan érkeztek a panaszok, amely szerint egy fiatal lány sikoltozik a medence területéről. Minden alkalommal utánanéztünk a dolgoknak, de senkit sem találtunk. Később a menedzser elmesélte, hogy néhány éve egy kislány belefulladt a medencébe.”

Árnyék figura: „Úgy 12 évvel ezelőtt a nagynénémék szállodájában dolgoztam, amit egy skót faluban nyitottak. A legijesztőbb dolog éjszaka történt velem. Hajnali három körül, amikor a személyzet már aludni ment, rettentő hangos beszédre lettem figyelmes, ami a folyosó felől jött.

Felkeltem, hogy leszidjam a hangoskodókat, de a folyosó üres volt. Megnéztem, hogy a lépcső felől jöttek-e a hangok. Ekkor láttam meg az árnyékot a lépcső alján. Nem voltak arcvonásai és fel sem volt öltözve.”

Fagyos fürdőszoba:Egy dél-karolinai hotelben éjjel ellenőriztem, hogy melyik szobák üresek, azokban be vannak-e zárva az ablakok, le vannak-e kapcsolva a lámpák. Az egyik szobában égve maradtak a fények.

Elkezdtem lekapcsolni a fényeket, majd elértem a fürdőhöz, aminek francia stílus, duplaszárnyú ajtaja volt. A bal oldali szárnyat nyitottam ki, hogy elérjem a villanykapcsolót. Ekkor éreztem, hogy jéghideg van bent.

Fel akartam tekerni a fűtést, de még mielőtt a kezemmel elértem volna a termoszhoz, hirtelen hatalmas zajjal becsapódott a fürdőszoba ajtó. Azonnal kirohant és máig nem tudom, hogy mi történhetett.”

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló