Igaz történetek a legdurvább szakításokról



Költözés után, születésnapon és más kíméletlen módon hagyták el a párjukat az egykori szerelmesek.Pocsék születésnap: Amikor Victoria gimibe járt, akkor a 16. születésnapja előtt fél éve volt együtt egy fiúval, aki a születésnapi köszöntőjében írta le, hogy reméli jól telik a lány születésnapja, de a kettejük kapcsolatuk nem működik. Victoria egész nap ágyban maradt, jégkrémet evett és tévézett. Később kiderült, hogy a lány mérges apja elment a sráchoz, akivel úgy üvöltött, hogy a fiú összepisilte magát.

Amikor duplán repülsz: Emily és a barátja hatórás repülőútra indult, ám az indulás előtt a srác közölte, hogy szakít. Ezek után némán ülték végig egymás mellett a hosszú órákat.

Költséges tévedés: Sydney egy másik városba költözött, ami azzal járt, hogy a párja az ország másik felében maradt. A lány 1000 dollárt fizetett azért, hogy a barátja meglátogathassa. A látogatás utolsó napján, a szexet követően, a srác közölte, hogy már egy éve nem szerelmes a lányba, akit megkért, hogy az éjszakát a hotelben tölthesse, másnap reggel pedig vigye ki a reptérre.

A rajzművész: Cat Alle egy étteremben volt a barátjával, amikor észrevette, hogy a srác valamit ráír a szalvétára, amin ez állt:
„Szeretlek, de mégsem annyira. Lehetnénk csak nagyon közeli barátok?”
A szöveg mellé a srác odarajzolt
két pálcikaemberkét. Az egyiket álló szerszámmal, a másikat, nagy mellekkel.

A fiú közölte, hogy mindjárt jön, de 40 perccel később Cat rájött faképnél hagyták. Néhány nappal később a lány üzenetet kapott a sráctól, aki tudatta, hogy nagyon kanos, és átmenne, ha nem túl korai. Cat letiltotta a srác számát.

Pocsék időzítés: Egy lány Floridában akart összeköltözni a fiújával, aki hat héttel korábban leköltözött és megcsalta a párját, akivel egy nappal azt követően szakított, hogy a lány már minden cuccát elküldte Floridába.

Jó tett helyébe, jót ne várj: Samatha két éve járt egy sráccal, amikor annak az anyukája haldokolni kezdett. A fiú vissza akart költözni a családjához, Indianapolisba, amiben a lány támogatta, és arra biztatta, hogy iratkozzon be az ottani iskolába.

Később a lány közös baráttól tudta meg, hogy a srác teherbe ejtett egy pincérnőt, akit feleségül vett. Az esküvőt Samatha születésnapján tartották.

Családban maradt: Az egyik nap Sierra párja megüzente a lánnyal, hogy nem lehetnek együtt, mert beleszeretett a lány húgába.

Nem várt születésnapi ajándék: Maggie folyton ki akarja deríteni, hogy milyen ajándékot kap a születésnapjára, karácsonyra. Ez a vágy uralkodott el rajta akkor is, amikor az alvó párja telefonjában kutakodott. Így derült ki, hogy a fiú három hónapja csalja.

Boldog karácsonyt: Három évnyi járás után, újév napján szakított Cherie-vel a barátja, akivel még együtt karácsonyoztak egymás családjánál. Cherie elfogadta a fiú döntését, ám kiderült, hogy a srácnak nincs hova mennie, ezért még egy hónapig egy fedél alatt éltek.

Szerelemből lakótárs: Theresa hét éve élt együtt a párjával, amikor megvették álmaik házát. Egy héttel az összeköltözés után a fiú közölte, hogy megcsalta a lányt, őrülten szerelmes, és szakítani akar, de azért még éljenek együtt, mert egyedül nem tudja fizetni a rezsit.

Szülői engedéllyel: A 27 éves lány és a 27 éves fiú este szerelmet vallott egymásnak és házat nézegettek. Másnap a fiú ennyit írt a lánynak: „Sajnálom, vége”.
Kiderült, hogy a srác azért szakított, mert a szülei nem engedték meg, hogy folytassa a kapcsolatot.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló