Mi jellemző rád karácsonykor?



Általában hogyan alakul az ünneped?A horoszkópból sok minden kiderül, így az is, hogy mi jellemző rád karácsonykor, általában hogyan szokott alakulni az ünneped, ráadásul ez alapján kikövetkeztetheted, hogy min kellene változtatnod, ha azt szeretnéd, hogy idén jobban alakuljon a karácsony.

Kos: Mint mindig, úgy karácsonykor is maximalista vagy, ezért a legjobb menüvel, legcsodálatosabb ajándékkal akarod meglepni a szeretteidet.

Bika: Karácsonykor is konok és konzervatív vagy. Makacsul őrzöd az ünnepi hagyományokat, ami miatt összetűzésbe keveredhetsz a családod fiatalabb generációjával.

Ikrek: Ahogy az életben mindent, úgy a karácsonyt sem veszed túlságosan komolyan, ami nem baj, mert így sok stressztől megkíméled magad. Ikrekként teljesen hangulatfüggő, hogy mennyire mélyedsz el a karácsonyi teendőkbe. Mivel mindig pörögsz, ezért karácsonykor sem szeretsz sokáig bezárkózni a négy fal közé.

Rák: Időben kezded el a karácsonyi készülődést, és jól lavírozol a család, az otthon és a karácsonyi felhajtás között, miközben arra törekszel, hogy ideális, nyugodt, békés körülményeket alakíts ki. Karácsonykor türelmes vagy.

Oroszlán: A karácsonyt neked találták ki, mert imádod a pompát, a ragyogást, az ünnepi dekorációt, az ajándékokat, a vacsorát, az egész felhajtást. Számodra boldogság adni és kapni. Oroszlánként mindent megteszel azért, hogy senki se szenvedjen hiányt semmiben.

Szűz: Karácsonykor gépként gyártod a süteményeket, új recepteket próbálsz ki, takarítasz, dekorálsz, és így tovább. Szűzként csak akkor érzed jól magad, ha mindent a kezedben tarthatsz, mindent irányíthatsz.

Mérleg: Mindig harmóniára és egyensúlyra vágysz, ezért alapvetően pozitívan állsz hozzá a karácsonyhoz. Ugyanakkor könnyen pánikba esel, ha valami nem úgy sikerül, ahogy azt eltervezted, ám még ebben az esetben gyorsan megtalálod a legjobb megoldásokat. A családod öröméért bármit megteszel, ami jó, de figyelj, hogy az adok-kapok között legyen az egyensúly!

Skorpió: Te még karácsonykor is keresed az újabb kihívásokat, ezért muszáj új recepteket kipróbálnod, új hagyományokat bevezetned, de legalább egy kicsit dolgoznod kell azért, hogy elégedett lehess.

Nyilas: A karácsonyod általában az elvárások megvalósításáról szól, mert szereted a kihívásokat és nagyon büszke vagy, ám a baj az, hogy valójában nem mások, hanem te magad állítasz magad elé elvárásokat. Lazítanod kellene ezeken a vélt vagy valós követelményeken!

Bak: Nehezen engeded el magad, ez alól pedig a karácsony sem kivétel. Az is jellemző rád, hogy gyakran az anyagiakon jár az eszed, mert egyfelől nagyvonalúan költekeznél, másfelől próbálod visszafogni a kiadásokat. Bakként nagyon fontos számodra a karriered, ezért előfordul, hogy dolgoznod kell az ünnepekkor.

Vízöntő: A világon mindent imádsz, ami új és egyedi, ez alól pedig a karácsony sem lehet kivétel. Valószínűleg már rég kigyűjtötted az új recepteket, és bevásároltál a különleges dekorációból. Téged nem izgatnak a hagyományok, mert legfeljebb irányadónak tartod őket. Gyakran olyan modern újdonságokhoz nyúlsz, amelyek nem nyerik el minden családtagod, főleg az idősebbek tetszését, ezért velük vitába keveredhetsz.

Halak: Esetedben a karácsonyi készülődés a lélekben kezdődik, nem pedig a nagy bevásárlással. Ha nem dolgozol önkéntesként, akkor otthon próbálod megteremteni mindenki kényelmét. Jellemző rád, hogy ingadozol a boldogság és a szomorúság között, mert tisztában vagy azzal, hogy az ünnepekkor is vannak szegények.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló