Rád is hatalmas változások várnak 2019-ben?



Alaposan megváltozhat az élete ezeknek a csillagjegyeknek.Habár néhány hónap még maradt 2018-ból, az általában már nem a sorsfordító tervekről szól az asztrológia szerint, hanem inkább az esztendő lezárásáról, a következő évre szóló tervek kovácsolásáról, éppen ezért a horoszkóp már most elárulja, hogy 2019-ben mely csillagjegyek számíthatnak hatalmas változásokra az életük egyes területein.

Bak: A csillagok azt jósolják, hogy a 2019-es év örök emlékként fog élni a Bak életében. Ennek a csillagjegynek a szülötte legyőzhetetlennek fogja érezni magát a következő 12 hónapban, amelyben senki vagy semmi sem ijesztheti meg. A szerelemben és a munkában olyan útra léphet rá, amitől korábban félt.

A legtöbb Bak szeret magányos farkasként élni, de 2019-ben azon kaphatja magát, hogy egyre gyakrabban keresi mások társaságát. Jövőre a Bak nem fog tovább félni attól, hogy megnyissa a szívét más emberek előtt.

Oroszlán: A 2019-es év a megértés és a megvalósítás éve lesz az Oroszlán csillagjegy képviselőinek életében. Az Oroszlán jövőre végre megteheti azokat a lépéseket, amelyek elvezetnek az álmai eléréséhez, ám ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek olyan időszakok, amikor a dolgok nem haladnak olyan gördülékenyen.

Ez lesz az oka annak, hogy az Oroszlánnak lesznek olyan pillanatai, amikor nem tudja kezelni a dolgait. Ennek a csillagjegynek ez bosszúságot okozhat, mert hozzá van szokva, hogy az életében minden úgy történik, ahogyan azt ő eltervezte. Ettől eltekintve, pozitív változásokra számíthat az Oroszlán, aki akár élete párját is megtalálhatja 2019-ben, ha ez eddig még nem történt meg.

Halak: Az intuíció az egyik legjellemzőbb Halak jellemvonás, emiatt már most, 2018 végén érezheti, hogy 2019 az igazán nagy változások éve lesz az életében. Ennek a csillagjegynek a szülötte jobb, ha azonnal nekiáll felkészülni a közelgő lehetőségekre!

A Halaknak ideje lesz félretennie a kétségeit, a félelmeit, mert csak így lesz képes megvalósítani az álmait 2019-ben. Jövőre a Halak többé nem hagyja, hogy mások átgázoljanak rajta, mert végre elhagyja a félénk oldalát, és az eddig megszokottnál sokkal erélyesebb, határozottabb lesz.

Szűz: Jellemzően ez a csillagjegy szégyenlősnek, visszafogottnak mutatja magát, de a csillagok jóslata szerint 2019-ben szinte biztos, hogy ki fog bújni a rejtekhelyéről, mert képes lesz legyőzni a félelmeit, az aggodalmait, és a kezébe fogja venni az élete irányítását.

2019-ben eljön az ideje annak, hogy a Szűz saját magával foglalkozzon, ne másokkal! Jövőre azzal kell foglalkoznia, hogy például miért nem vágott még bele abba az új karrierbe, amiről olyan régóta ábrándozik? Miért nem szakított még mindig a párjával, amikor sok ideje tudja, hogy nem szereti? 2019 a nagy változások és újrakezdések éve lehet, ha a Szűz hajlandó lesz élni a lehetőségeivel.

Bika: Erről a csillagjegyről köztudott, hogy erősen ragaszkodik a megszokásokhoz, ám 2019-ben ez változni fog mert, a horoszkóp szerint kénytelen lesz leszámolni az unalmas rutinnal. A csillagok jóslata szerint a Bika a személyisége egy eddig ismeretlen oldalát fedezheti fel jövőre, ami teljesen meg fogja változtatni az eddigi életét.

A Bika magabiztosabb és merészebb lehet a következő esztendőben, különösen a szerelem terén. 2019-ben a szenvedély energiával önti el és alaposan a felforgatja a Bika megszokott mindennapjai.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló