Mit hozhat a 2018-as év a szakmai életedbe?



A számmisztika megjósolhatja, hogy idén mire kell számítanod a karrieredben.2018-ban is sokat, kitartóan és aktívan kell dolgoznod a munkahelyeden, ha sikert, jó eredmények és előrejutást akarsz elérni. Ha azonban a tényeken kívül az is érdekel, hogy a számmisztika szerint mi várható a hivatásodban, akkor add össze a születési dátumodban a hónap és a nap számát, majd az eredményhez add hozzá a jelen évet, ami a 2018. Az így kapott érték számjegyeit addig add össze, amíg 1 és 9 közé eső számot nem kapsz.

Ha például január 8-án születtél:

1+8=9

9+2018=2027, 2+0+2+7=11, 1+1=2, tehát rád a 2-es szám jóslata érvényes.

1. A szakmai életedet az új ötletek és azok kibontakoztatása fogja meghatározni. Bátran próbálj ki eddig halogatott dolgokat, mutasd meg, hogy mire vagy képes a munkádban! Nyugodtan hagyatkozz a találékonyságodra, mert nem kell félned a bukástól.

2. 2018-ban ne akarj mindent azonnal és egyedül megoldani! Hagyd, hogy kicsit érjenek a dolgok, hiszen mindennek megvan a maga helye és ideje! Bátran hallgass a megérzéseidre, mert akkor a megfelelő helyen és időben fogsz reagálni. Emellett ne félj a változásoktól!

3. Sok feladatot kell megoldanod. Ezzel nem lesz gondod, mert a szorgalmadért cserébe szerencse és siker lesz a jutalmad, különösen akkor, ha ezt a buzgólkodást nem most, hanem már tavaly, vagy még korábban elkezdted. Mindenképpen fejlődés, anyagi és erkölcsi megbecsülés vár, de az előléptetés és feljebb jutás sem elképzelhetetlen.

4. Ha eddig csak tervezgettél, ábrándoztál, akkor ideje, hogy belevágj az álmaid megvalósításába! Idén bátornak, határozottnak kell lenned, és nem engedheted, hogy mások visszahúzzanak! Ne hagyd elveszni mindazt, amit már felépítettél, elértél, mert erre kell építkezned!

5. Jobban a dolgok mélyére kell nézned, keresned kell a miérteket. A válaszokat megadhatja egy régi ismerősöddel való találkozás, de akár egy ismeretlennel is összehozhat a sors, aki képes új perspektívát nyitni előtted. Amennyiben megtalálod a hivatásodban megbújó miértekre a választ, rájössz, hogy egyáltalán mi értelme annak, ami csinálsz, akkor a siker is garantált.

6. 2018-ban érdemes lenne arra figyelned, amit a szíved, megérzéseid súgnak! A szakmai életedben legyél bátor és határozottan állj ki a fontos döntéseid mellett, mert meg fogod találni a helyes utat és azokat a személyeket, akik támogatni fognak ezen az ösvényen!

7. 2018-ban ideje pontot tenned a függő ügyek végére, hogy aztán az új tervekre és azok megvalósítására koncentrálhass. Ha kitűzöl magad elé valamit, akkor azt sikerül elérned, még abban az esetben is, ha a dolog kisebb kockázatvállalást követel tőled.

8. 2018-ban a megfontoltság és felelősségteljes döntések legyenek rád jellemzőek a hivatásodban! Ne kapkodj, mert a jó munkához és a jó döntésekhez idő kell. 2018-ban a józan észre kell hallgatnod, de nemcsak a karriered hanem más területeken is. Ha ezt megteszed és nyitott leszel, akkor új lehetőségekre találhatsz rá.

9. Az elmúlt időszakba elapróztad és túlvállaltad magad. Ha ez így van, akkor nem meglepő, hogy 2018-ban nem látsz ki az előtted tornyosuló feladatok mögül. Ülj le és nyugodtan gondold át, hogy hogyan szelektálhatnál a feladatok között, mi az, ami fontos, mi az, ami elhanyagolható!

Idén ne engedd, hogy mások befolyásoljanak, mert muszáj egyedül döntened. Legyen elég időd az életed átgondolására!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló