A Cigánykártya nyári jóslata



A csillagjegyedhez húzott lapok szerint miről fog szólni az évszak?Kos: Szerencse, Üzenet, Özvegyférfi. Idősebb rokon, barát hasznos információkkal és jó tanácsokkal támogathat. Pozitív fordulatok várnak rád, az ügyeid a reményeid szerint alakulnak.

Bika: Pap, Ajándék, Utazás. Valaki, talán az égiek, ajándékkal lep(nek) meg. Lehet, hogy nem tárgyi ajándékról lesz szó, hanem lehetőségről, isteni ajándékról. Az Utazás lehet tényleges, de egy kaland, lelki utazás is.

Ikrek: Szerelem, Ajándék, Katonatiszt. Kellemes meglepetésben lehet részed. Lehet, hogy nem tárgyi ajándékról lesz szó, mert lehet ez kedves gesztus, tett, munkahelyi, anyagi siker és a vágyad beteljesülése is. A hivatalos ügyek jól alakulhatnak. A Katonatiszt továbbképzésre, új munkahelyre utalhat. A szerelmi életedre sem lesz panaszod.

Rák: Bíró, Szerelem, Bosszúság. Valamiről kiderül az igazság. Lehet, hogy a saját hibáiddal, baklövéseiddel kell szembesülnöd, kiderülhet, hogy valaki igazságtalan volt veled, most viszont eljön a kiegyenlítés ideje. Hivatalos döntésről, ítéletről is lehet szó. Az életed valamely területén nehéz, veszekedéssel bosszúsággal teli időszak várható.

Oroszlán: Gyermek, Ellenség, Szomorúság. Valaki rossz híredet próbálja kelteni, ellened dolgozik, de önmagad legnagyobb ellensége is lehetsz. Emellett gyermekáldásra is számíthatsz, vagy a közvetlen környezetedben jelenthet be valaki ilyen hírt. Azt tapasztalhatod, hogy gyakran borongós lesz a hangulatod, folyton a jövőn és az életeden fogsz gondolkodni.

Szűz: Vágy, Utazás, Betegség. Nyáron kisebb-nagyobb testi vagy lelki betegséggel kell megküzdened. Úgy érezheted, hogy romlik a helyzeted, vagy teljesen kilátástalan, és folyton falakba ütközöl. Ugyanakkor várnak rád kalandok, utazási lehetőségek és új élmények is, de akár költözésről is lehet szó.

Mérleg: Szerelem, Szívkirály, Bosszúság. Nem várt vitákkal, bosszúsággal, kellemetlen helyzetekkel kell számolnod a nyáron, de az sem kizárt, hogy nem a terveid szerint alakulnak a dolgaid. A szerelmi életedbe minden kedvezően fog alakulni, ha nem jelenik egy harmadik, aki bosszúságot okozhat.

Skorpió: Féltékenység, Remény, Szerelem. A saját vagy a párod féltékenykedése problémát okozhat. Ismerősödre, barátodra, rokonodra, kollégádra is lehetsz féltékeny az elért sikerei miatt. A kártyalapok azt üzenik, hogy legyél kitartó, ne add fel a vágyaidat!

Nyilas: Remény, Betegség, Szerencsétlenség. Testi és lelki betegségeid jelentkezhetnek, de úgy is érezheted, hogy falakba ütközöl, nem javul a helyzeted, rossz úton jársz. Érzelmi és anyagi területen is nehéz helyzetbe kerülhetsz.

Bak: Féltékenység, Ellenség, Állandóság. Ha valami bizonytalanságot okoz, akkor hosszú távon és stabilan az életed része marad. Az Állandóság az égiek támogató jelenlétére is utalhat. Egy ellenséged pletykálhat rólad, rossz híredet keltheti, áskálódhat ellened, de önmagad legnagyobb ellensége is lehetsz. A féltékenység is megjelenik az életed valamelyik területén.

Vízöntő: Ellenség, Ház, Hamisság. Nyáron akadhat egy ellenséged, vagy önmagad ellenségévé válhatsz, ha nem leszel becsületes. Ne kockáztass, kerüld törvénytelen megoldásokat! Emellett valaki nem lesz őszinte veled, nem érdemli meg, amit kap tőled, vagy önmagaddal nem leszel őszinte. A családi kapcsolataid erősebbé válhatnak.

Halak: Nagypénz, Házasság, Remény. Stabil, hosszú távú, romantikus, virágzó kapcsolat vár rád, de akár házasságra is sor kerülhet. Emellett váratlan, nagyobb pénzösszeggel gazdagodhatsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló