A Travellers’ Choice listája a legjobb szállásokról



A turisták ezeket a helyeket szerették a legjobban.A nyaralás szervezésekor sokat nyom a latba, hogy milyen szállást foglalunk, mert egy pillanat alatt tönkreteheti a vakációt, ha megérkezve azzal szembesülünk, hogy rettenetes állapotok uralkodnak a hotelban, apartmanban.

A Travellers’ Choice listáján azonban nem a legrosszabb, hanem a legjobb szállások kaptak helyet.

Nantucket Hotel & Resort, USA: Nantucket nyüzsgő belvárosában, a város strandjainak, éttermeinek és bevásárlónegyedeinek közelében található a Nantucket Hotel & Resort, amiben ingyenesek a gyermekprogramok, úgyhogy a kicsik is nagyszerűen érezhetik magukat, amíg a szülők kiélvezik a luxuskategóriás kényelmet, a két fűtött medencét, a fitneszközpontot, de jógázhatnak is.

Hanoi La Siesta Hotel Trendy, Vietnam: A vendégek szerint nagyon jó választás ez a szállás, ha megfizethető nyaralást tervezünk. Az elegáns, modern, kényelmes Hanoi La Siesta Hotel Trendy központi helyen, a hagyományos óvárosban található.

Nayara Springs, Costa Rica: Costa Rica esőerdejeinek buja növényzete között találhatóak a luxusvillákban, amiket felnőttek részére nyitottak meg. A Nayara Springs villáihoz privát medence tartózik, amelyeket a közeli meleg vizes forrásokból töltenek fel. A három kiváló étterem, két medence, jóga pavilon, zongora társalgó és luxus bár még vonzóbbá teszi a szállást.

Hanoi La Siesta Hotel & Spa, Vietnam: Több vendég szerint a személyzet barátságos, a szolgáltatások pedig kivételesek ebben a bájos hotelban, ahol a szobák kényelmesek, a svédasztalos reggeli bőséges. Mindennek tetejébe még az elhelyezkedése is ideális.

Umaid Bhawan Palace Jodhpur, India: Azok számára ideális választás, akik szívesen elbújnának egy kis időre a világ elől. Az Umaid Bhawan Palace Jodhpur az uralkodó családnak épült, ezért a szobák tágasak modernek és minden luxussal felszereltek. A vendégek a remek ételeket, két úszómedencét és a Jiva Grande Spa kezeléseit is dicsérték.

Tulemar Bungalows & Villas, Costa Rica: A Tulemar üdülőhelyhez tartozik a Tulemar Bungalows & Villasban, aminek rusztikus bungalói igazi otthonérzetet keltenek. A Tulemar Gardens 33 hektáros területén fekvő üdülőhelyről csodás kilátás nyílik a Manuel Antonio partszakaszra, ahol exkluzív strand és négy medence várja a turistákat.

Hotel Belvedere, Olaszország: A szezonális szálloda a nyári hónapokban várja a vendégeket, mert az olasz környezet akkor mutatja a legszebb arcát. A zöldellő dombok, végtelen olajfaligetek és a ragyogó napsütés mellett a Hotel Belvedere rusztikus környezetet és luxust kínál a vendégeknek. A szálloda szobáiból elképesztő kilátás nyílik a lélegzetelállító kertre és tóra.

La Reserve Paris Hotel and Spa, Franciaország: Nem csoda, hogy a La Reserve Paris Hotel and Spa belseje olyan, mint egy igazi királyi palota, hiszen olyan árban van itt egy éjszaka, hogy uralkodónak, de minimum gazdagnak kell lennie annak, aki itt száll meg a párizsi útja során. Az ötcsillagos hotel Párizs központjában található, néhány nagyobb bevásárló negyed és fontosabb látnivaló közelében.

Gili Lankanfushi, Maldív-szigetek: Az elit jó része itt keres menedéket a tél elől. A Maldív-szigeteken található szállodához fehér homokos part tartózik, valamint trópusi élővilággal tarkított, gyönyörű kék víz. Az éhes vendégeket a látványos, lagúnára néző éttermek várják.

Viroth’s Hotel, Cambodia: Az elegáns, hatalmas medencés Viroth’s Hotel 35 tágas szobájában minden megtalálható, ami egy kényelmes szálláshoz kellhet.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló