Mahjong-kő jóslat 2018-ra



Olvasd el, hogy neked mit mesél az idei évről az ősi kínai eszköz!Kos: A bambusz Mahjong-követ kaptad 2018-ra, ami azt jelenti, hogy kifejezetten szerencsés esztendő lesz számodra az idei. A vágyaid elérhető közelségbe kerülhetnek, de a saját szerencsédnek te leszel a kovácsa, mert az válhat könnyen sikerré, amibe belevágsz.

Bika: Az írás Mahjong-követ kaptad 2018-ra. A kő arra utal, hogy szellemi magasságokat, fontos összefüggéseket érhetsz el idén, valamint megvilágosodhat előtted a célod, a sorsod, de bizonyos események miértjét is megértheted.

Ikrek: A kör Mahjong-követ kaptad 2018-ra. Az egység, a tökéletesség, az egyenlőség és a teljesség jelképe azt jósolja, hogy idén beteljesül a sorsod, nagy eséllyel eléred a céljaidat és megvalósítod az álmaidat, de az anyagi életed is jól alakulhat. Fontos, hogy ne görcsölj rá a tökéletességre.

Rák: A keleti-szél Mahjong-követ kaptad 2018-ra. Idén pozitív és negatív változásokra kell számítanod, ezért fontos, hogy rugalmas légy és igyekezz befogadó lenni!

Oroszlán: A déli-szél Mahjong-követ kaptad 2018-ra. A forróság, a tűz, a szerelem és a szenvedély jelképe ezeket jósolja neked az esztendőre. Ha nincs párod, akkor szinte biztos, hogy ez változik. Párkapcsolat esetén sokat javulhat az intim életetek.

Szűz: Az északi-szél Mahjong-követ kaptad 2018-ra. A hideg és zord szél azt jósolja neked, hogy nehéz esztendőre kell készülnöd. Mindenért meg kell majd küzdened, ráadásul a problémák és a nehézségek váratlanul fognak megjelenni, sőt, embert próbáló helyzetek is várnak téged.

Mérleg: A nyugati-szél Mahjong-követ kaptad 2018-ra. A befejezés és elmúlás jelképe azt jósolja, hogy idén valószínűleg révbe érsz, az elmúlt évben elkezdett projektjeid befejeződnek, a munkád gyümölcse beérik, és eléred azt, amire vágytál.

Skorpió: A Vörös Sárkány Mahjong-követ kaptad 2018-ra. A beteljesedés, a boldogság jelképe azt jósolja, hogy idén szerencsés fordulatokban lesz részed, elérheted a céljaidat, ez a beteljesülés pedig kihathat a karrieredre, a szerelmi és a lelki életedre.

Nyilas: A Zöld Sárkány Mahjong-követ kaptad 2018-ra. Ahogy a vörös és a fehér, úgy a zöld sárkány is kiemelkedő szerepet kapott a kínai kultúrában, ahol a zöld színe miatt az anyagi jólét, az egészség, az életerő és a szerencse jelképének tartják, tehát mindebben részed lehet idén.

Bak: A Fehér Sárkány Mahjong-követ kaptad 2018-ra. 2018-ban be kell járnod az önismeret útját, szembe kell nézned a félelmeiddel, az előnyös tulajdonságaidat meg kell erősítened, felszínre kell hoznod a rejtett képességeidet, valamint azokat a tulajdonságaidat, amelyek eddig gátoltak az önbeteljesítésben.

Vízöntő: A Mahjong-kövek évszakait kaptad 2018-ra. Tavasszal a megújulás, új fejezet, kezdetek, új és régi szerelem kibontakozása várható. Ősszel megszabadulhatsz mindentől, ami már nem szolgál, hanem csak akadályoz. Télen békés és boldog időszak köszönhet rád.

Halak: A Mahjong-kövek virágait kaptad 2018-ra. A boldogság, a szépség, a termékenység, az öröm és a szerelem jelképei azt jósolják, hogy teljes átalakuláson eshetsz át, mert jelentős külső és belső változások várnak ebben az évben. Mindebből azonban csak akkor lehet valóság, ha folyamatos fejlődésre biztatod magad, valamint lelkesen és kitartóan fogsz dolgozni a sikerért.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló