Valentin napi imákAngyali fohászok a szerelmesek éjszakájára.Mihály arkangyal védelmi imája a szerelmeseknek: Gyújts meg két gyertyát, hangolódj rá az imára, majd mondd el ezt:

Mihály arkangyal, kérlek, ölelj át a szereteteddel, védd meg szerelmünket a gonosztól, ne hagyd, hogy az életben bármelyikünk is a másik ellen forduljon és olyat tegyen, amit később megbánna. Ne engedd, hogy a féltékenység vagy a birtoklási vágy megmérgezze szerelmünket!

Ne hagyd, hogy a rossz gondolatok megbetegítsék valamelyikünket és az testben vagy lélekben ártani akarjon a másik félnek. Ne engedd, hogy külső személyek beleavatkozzanak a virágzó szerelmünkbe. Kérlek Mihály arkangyal, védelmezz meg minket, hogy szerelmünk tüze örökké égjen!”

Camuel pártaláló imája: Gyújts meg egy rózsaszín gyertyát, majd mondd el ezt:

Csak te maradtál nekem, kedves Camuel, hiszen nincs párom, aki szerelemmel szeretne. Kérlek téged, balzsamozd be és nyugtasd meg sajgó szívemet, hogy nem lesz ez mindig így, jövőre pedig már a kedvesemmel térdepelek itt. Add, hogy a következő hetekben a te és a hatalmas Isten segítségével, elvezessetek ahhoz az emberhez, aki mellett ott a helyem.

Készen állok megnyitni a szívemet, a lelkemet, hogy befogadjam a szerelmet. Kérlek, mutassátok meg az új kedvesem felé vezető utat és adjatok elég bátorságot ahhoz, hogy meghódítsam! Nem várok csodára, csak egy lehetőségre, ezért Ti csak mutassatok be neki, a szívét majd én elnyerem. Kérlek Camuel légy oly kedves, és ne várakoztass tovább, hanem minél előtt küldd el nekem a párom!

Cassiel angyal türelmet adó imája: Gyújts meg két fehér gyertyát, majd mondd el a fohászt:

Drága Cassiel, te, aki végtelen türelemmel és megértéssel vagy megáldva, kérlek, hogy tégy engem és a kapcsolatomat boldoggá azzal, hogy a kedvesemet és engem is több türelemmel és megértéssel ruházol fel, annak érdekében, hogy ne veszítsük el a fejünket és mindig képesek legyünk egymással szemben higgadtan gondolkozni, a gondjainkat pedig józan ésszel megoldani.

Kérlek, adj nekünk megértést, amivel egymás lelkébe láthatunk és amivel jobban megérthetjük azt, hogy mit él át a másik. Azt szeretném, ha kapcsolatunk a szeretet oszlopain nyugodna, de ehhez szükségem van az áldásodra, amiből kérlek, bőségesen szórj meg!

Anael szerelemerősítő imája: Gyújts meg két piros gyertyát, amiket tolj közel egymáshoz. A nagyobb siker reményében, akár a fényképeiteket is kiteheted a pároddal. Mondd el az imát:

Drága Anael, a szerelem és minden szív angyala, téged kérlek, hogy lobbantsd lángra szerelmünket, hogy X év (ahány éve együtt vagytok) után is olyan tiszta és égő szerelemmel szeressük egymást, mint megismerkedésünk első pillanatában.

Add, hogy szerelmünket a soha ki nem alvó tűz jellemezze, hogy a szerelemben mindig egyetértés legyen és a másik fél boldoggá tétele. Legyünk olyan boldogok, mint Ádám és Éva a kiűzetés előtt, és amíg itt vagyunk egymásnak, más ne is számítson. Áldj meg bennünket Anael őszinte szerelemmel, és ha kapcsolatunkat viták heve is rázza meg, akkor is térjünk vissza egymás lelkéhez és éljünk tovább a harmónia jegyében.”

Ráfáel arkangyal szívgyógyító imája: Gyújts meg egy zöld gyertyát, majd mondd el ezt az imát:

Kérlek Ráfáel arkangyal, hogy gyógyítsd meg és forraszd össze a szívemet, amit más összetört. Űzd ki darabjaiból a mérget, amivel beoltottak, hogy képes legyek megbocsátani neki és szabadjára engedi, mert többé semmit sem akarok tőle. Segíts a vérző szívemen, lehelj be új életet, hogy holnaptól már ne érezzem a fájdalmat.”

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló