Hogyan alakulhat a Valentin-napod?



Tudd meg, hogy mire számíthatsz február 14-én!Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul az idei Valentin-napod, akkor néhány másodpercig nézd a fenti képet, majd válaszd ki azt a szívet, amelyik a leginkább megragadta a tekintetedet, mert az árulhatja el, hogy mire számíthatsz február 14-én.

Rózsaszín szív: Függetlenül attól, hogy gyertyafényes vacsorával, esetleg mozival fogjátok tölteni az estét, mindenképpen szerelmes hangulatba kerültök a kedveseddel. Az érzelmeitek újra fel fognak lángolni. Valentin-napon újra egymásba szerethettek, akkor is, ha már rég együtt vagytok.

Zöld szív: A Valentin-napod nem fog úgy alakul, ahogy arra a szíved mélyén vágytál. Lehet, hogy egyedül leszel február 14-én, vagy féltékenység, irigység fog el, ha meglátsz egy boldog párt az utcán.

Próbáld meg elkergetni a negatív, romboló érzéseidet, még akkor is, ha ez nehezedre esik! Ha mások boldogsága láttán harag helyett öröm önt el, akkor az segíteni fog neked abban, hogy párt találj.

Sárga szív: Meleg és meghitt pillanatok várnak rád Valentin-napon A pároddal begubózva, az otthon melegében, forró teát kortyolgatva töltitek az estét, mert nem lesz hangulatotok a hangosabb társasághoz. Ha nincs párod, akkor minden okod meglesz arra, hogy bízz a pártalálásban.

Fekete szív: Valamiféle bajba kerülhetsz Valentin-napon. Lehet, hogy összevitatkozol a pároddal egy apróság miatt, vagy olyasmi történik, ami elszomorít. A fekete szív azt tanácsolja, hogy ne tervezz különösebb ünneplést, hanem inkább ereszd el az elvárásaidat!

Az sem kizárt, hogy megbánod azt a döntésedet, amit február 14-én hozol meg. Ne keseregj túl sokat azon, ami már a múlté!

Piros szív: Szenvedélyes, tüzes napra készülhetsz. Abban az esetben, ha van párod, akkor Valentin-napon észreveheted, hogy mennyire vonzónak találjátok egymást. Az érzések alaposan fellángolhatnak köztetek, ezért egymást ölelnétek és csókolnátok egész nap. Talán még a munkahelyeden sem tudsz koncentrálni, mert csak a párodon és a szerelmes estén fog járni az eszed.

Lila szív: Izgalmas dolgokra számíthatsz Valentin-napon. Ha van párod, akkor olyan különleges dolgokat fedezhetsz fel benne, amelyekről eddig nem sejtetted, hogy benne vannak. Ha február 14-én megnyíltok egymás előtt, akkor a pároddal új fejezetet kezdhettek a kapcsolatotokban. Valentin-napon a szerelmeddel rájöhettek, hogy mennyire összetartoztok.

Kék szív: Az idei Valentin-napot mindennél csodásabbnak és szebbnek fogod látni, még akkor is, ha az elmúlt években nem tulajdonítottál neki túl nagy jelentőséget. A szívedben most erősen és mélyen fognak feltámadni az érzések. Ha van párod, akkor hasonló hangulatban lesz.

Narancssárga szív: Rengeteg elintézendő feladatod lesz Valentin-napon, mégsem fog hiányozni belőle a vidámság, az önfeledt szórakozás és a kikapcsolódás. A legfontosabb, hogy ne foglalkozz azzal, hogy korábban mit terveztél a szerelmesek napjára!

Engedd, hogy az események magukkal sodorjanak, és spontán döntsd el, hogy milyen programra mondasz igent. Ha van párod, akkor hagyd, hogy ő találja ki, hogy mivel töltsétek a Valentin-napot, mert tudja, hogy mi kell neked.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló