Vedd figyelembe a személyiséged, ha utazást szervezel!



Hol éreznéd magad a legjobban, ha spontán, kíváncsi, romantikus, esetleg nyugalmat kereső ember vagy?Mikor, hova, hogyan, milyen szállással, ellátással, vagy anélkül, mennyiből? Általában ezek a legfontosabb szempontok, ha utazást szervezünk, ám azt is fontos figyelembe venni, hogy kinek és milyen a személyisége, mert például az, aki extrovertált, nem fogja magát jól érezni egy introvertáltakhoz illő helyen.

Ha azt szeretnéd, hogy az útitársaid és te magad is jól érezzétek magatokat a következő nyaraláson, akkor ne hagyd figyelmen kívül azt, hogy kinek milyen a személyisége! Ebben segíthetnek a következő tanácsok!

Spontánoknak: Ha szeretnél kiszakadni a stabil mindennapokból, akkor Cali partjaira kellene elszöknöd, hiszen ez a hely illik hozzád a legjobban, ha gondtalan, lelkes, fantáziadús ember vagy, aki abban hisz, hogy a pillanatnak kell élni, valamint meggyőződésed, hogy nem a cél, hanem az odavezető út milyensége számít a legtöbbet.

Introvertáltaknak: Abban az esetben, ha a személyiségedre az a jellemző, hogy független lélekkel vagy megáldva, akkor a békés, nyugodt, part menti Oregon úti cél lehet a számodra. Esetedben a legjobb választás az eldugott strandokkal, mesés hegyi kilátással rendelkező Cannon Beach lehet.

Romantikusoknak: Amennyiben igazi álmodozó vagy, akkor máris indulhatsz Rómába, hiszen az olasz fővárosban kikerülhetetlen a szerelmes hangulat. Rómában mindegy, hogy merre néz az ember, mert biztos, hogy életszeretet és romantika fogja körülölelni.

A nyugalmat keresőknek: Abban a esetben, ha az utazásod szervezésekor a legfontosabb szempont mindig a lazítás, akkor a nyugodt tengerparti város, Cancún biztos, hogy kedvedre való lesz a csodás strandjával és a vendégszerető helyiekkel. Itt garantált a kikapcsolódás és a feltöltődés.

Az örök kíváncsiaknak: Ha igazi Sherlock Holmesnak érzed magad, akkor Edinburgh biztos, hogy ki fogja elégíteni a nyomozói kíváncsiságodat a végtelennek tűnő, keskeny sikátorokkal, rejtett udvarokkal, titkos kertekkel.

Energiabombáknak: Igazi duracell nyuszi vagy, aki addig meg nem áll, amíg össze nem esik a fáradtságtól? Ha igen, akkor a nap 24 órájában nyüzsgő Buenos Airesben biztos, hogy jól éreznéd magad, hiszen ebben a városban egy percig sem unatkoznál.

Extrovertáltaknak: Amennyiben az jellemző rád, hogy úgy gondolod, hogy az élet egy hatalmas buli, rajongsz a társaságért, a különféle programokért, akkor a következő utazásodat érdemes lenne Tokióba szervezned, mert új és különleges ismeretségekkel gazdagodhatnál.

Kalandvágyóknak: Ha a személyiségedre az a leírás illik, hogy fáradhatatlanul keresed azokat a lehetőségeket, amelyek kirángatnak a megszokásaid keretei közül, akkor az utazásban is azt szereted a legjobban, hogy általa újabb és újabb élményekkel gazdagodhatsz. Ha kalandvágyó vagy, akkor irány Izland, mert ott biztos, hogy nem unatkoznál!

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló