Meglepő szerelmi történetek



Autóbaleset, téves fuvar és elromlott számítógép hozta össze az embereket.Egy pillantás: John és Carol első pillantásra egymásba szeretett. A férfi a nő édesapját gondozta az idősek otthonában, ám a pár sokáig így sem találkozott. Egy nap azonban a Walmartban találkoztak, ahol Carol és az apja éppen vásárolt. John odaköszönt az idősebb férfinak, majd ránézett a nőre, akit 6 hónappal később feleségül vett.

Szerelem első látásra: Stephanie Hughes és Joe Keith a Planet Fitness egyik edzőtermében találkozott. Stephanie egy fitneszlabdával dolgozott, amikor Joe tekintete megakadt rajta. A férfinak muszáj volt odamennie a nőhöz, hogy megszólítsa. Joe megkérdezte Stephanie-t, hogy használja-e az egyik eszközt, mire a zavarba jött nő csak nemmel válaszolt. A férfinak ennyi elég volt ahhoz, hogy az első találkozás alkalmával el legyen bűvölve.

Téves fuvar: Egy rosszul sikerült randevú után Hayley Mitchell úgy döntött, hogy Uberrel fog hazamenni, de véletlenül a telekocsis szolgálatot hívta. A tévedésre akkor jött rá, amikor értesítést kapott egy Charlie nevű férfitól, akiről kiderült, hogy nem Uber sofőr.

Hayley úgy döntött, hogy ez a fuvar is megfelel a céljának. Charlie azt állította, hogy már találkoztak a lánnyal. Hayley tudta, hogy ez nem igaz, mégis belement a játékba. A lány és a srác percekig találgatta, hogy vajon hol találkozhattak, majd Hayley elárulta az igazat. Mivel a páros nagyon jól szórakozott, ezért az út végén Charlie elkérte a lány telefonszámát.

Véleményvezérek ha találkoznak: Emily Band és Tom Cuffe szerelme a The Guardian lap oldalán, a komment szekcióban kezdődött. Kiderült, hogy amellett, hogy mind a ketten baloldali nézeteket vallanak, még a személyiségük is hasonló.

Emily és Tom személyesen is találkozott, ám ez elég különösen alakult, mert a világhálón nagyon markánsan kiálltak a véleményük mellett, de élőben kifejezetten bátortalanok voltak. Az első randevún még semmi személyeset nem tudtak meg egymásról, de később ráhöttek, hogy nagyon szimpatikusak egymásnak.

Több mint segítségnyújtás: Az ügyfélszolgálattól kért segítséget az a Reddit-felhasználó, akinek technikai problémája akadt a számítógépével. A nő telefonon tartotta a kapcsolatot a szakértővel, akivel hamarosan mindenféléről beszélgettek, mert sokáig tartott a hiba kijavítása.

A nő remélte, hogy a jövőben is tartani fogják a kapcsolatot a férfival, hiszen olyan jól megtalálták a közös hangot. A szakértő hamarosan e-mailben kérdezett rá a nőnél, hogy rendben működik-e a számítógépe, majd ismét beszélgetni kezdtek. Két héttel később a férfi virágot küldött a nőnek. Néhány héttel később találkoztak, a randevúzásban pedig az sem akadályozta őket, hogy 2 órára laktak egymástól. Egy évvel később a férfi odaköltözött.

Életmentő találkozás: Jennifer Lind rémisztő balesetet szenvedett, amikor az autója megcsúszott a jeges aszfalton, majd az út közepén ragadt a kocsival. A kiérkezők tűzoltók közül az egyik elárulta Jennifernek, hogy csak azért lehet még életben, mert egy másik sofőr az utolsó pillanatban el tudja kerülni az ütközést. Mind a két kocsi alaposan összetört, de a két sofőr megúszta a balesetet. Három héttel később Jennifer és Nicholas randevúzni kezdett, ma pedig már házastársak.

Bölcsességfog: A fogorvosi rendelőben kezdődött Melanie és a párja szerelmi története, ugyanis mind a ketten ugyanakkor szabadultak meg a bölcsességfoguktól. A következő 8-9 hónapban randiztam, ám a kapcsolatuk nem tartott sokáig. 12 évvel később újra egymásra találtak.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló