Húsvéti fohászok



Mondd el ma este az ünnepi imák egyikét, amely a leginkább illik a vágyaidhoz!Ima a gyógyulásért: „Kedves Jézus! Lásd és halld a szenvedésemet, amiért ez a betegség (nevezd meg) eluralkodott rajtam! Szabadítsd meg a testemet és a lelkemet a kíntól, űzd ki belőlem a gonoszt, kergesd el messzire a problémáim forrását, hogy újra szabad és egészséges lehessek! Köszönöm!

Ima a bocsánatért:Megbántam minden bűnömet, ezerszer is megbántam. Sajnálom, amit elkövettem! Kérlek, oldozzatok fel, kegyes Égiek a tetteim súlya alól, hogy ne kelljen tovább cipelnem azokat!

A szívem tiszta, a szándékaim őszinték, és eleget szenvedtem a lelkiismeretem állandó suttogása miatt. Bocsássatok meg nekem, emeljétek fénybe a lelkemet, hogy a sötét árnyak soha többé ne érhessék el és ne emészthessék fel! Köszönöm!

Ima a család védelméért: „Kedves Mihály arkangyal! Vedd fel a fényes páncélodat, vedd a kezedbe a kardod, és védj meg minket a gonosztól! Állj elénk, tárd ki a szárnyad és óvj meg minket minden felénk érkező ártalomtól, mert védtelenek vagyunk a látható és láthatatlan gonoszsággal szemben! Kérlek, mindig végy meg minket a gonosztól. Köszönöm!

Ima a bőségért: „Amikor nem volt mit enni, akkor Ő teremtett. Amikor nem volt mit inni, Ő csodát tett. A Csodatevő szentet kérem, hogy tegyen most is csodát a szeretetével, és szórjon ránk bőséget és jólétet!

Az asztalunkon mindig legyen étel, a pénztárcánkban mindig legyen elég pénz, és jusson mindenre, amire csak szeretnénk, mert megdolgoztunk érte, és hálásak vagyunk mindenért, amink van. Kérlek, jutalmazz meg minket annyi jóval, amennyit elbírunk! Köszönöm!

Ima a termékenységért:Hatalmas Szentlélek! Halld meg a szívből jövő segélykiáltásomat, mert csak arra vágyom, hogy teherbe essek és gyermeket szüljek. Halld meg egy nő hívő szavát, egy leendő anya szomorúságát, és add meg nekem, hogy a méhemben egy új élet foganjon, és a következő hetekben végre megkapjam a jó hírt, hogy anya leszek. Köszönöm!

Ima a mindennapi szeretetért: „Kedves Istenem! Kérlek, mutasd meg, hogy hogyan kell szeretetben élnem! Add, hogy mostantól, amíg élek, szeretetben éljek, és magam is szerető szívvel forduljak a szeretteim, az embertársaim és a világ felé! Segíts, hogy felfedezzem magamban azt az örök és szent forrást, ami folyamatosan táplálja azt a vágyamat, hogy szeressek és szeretve legyek, hisz ez a legfontosabb az életében! Köszönöm!

Ima a mágikus álmokért: „Kedves Gábriel! Kérlek mutass nekem fényt a jövőmbe! Álmomban áruld el nekem azt, amiről feltétlenül tudnom kell! Kérlek vetítsd ki elém a fontosabb várható eseményeket, vagy azt, amiről tudnom érdemes! Csak annyit mutass, mondj el, amennyit szabad! Kérlek, ne hagyj a sötétben, amikor szükségem van az útmutatásra!”

Ima a terhek leoldásáért: „Sok ideje cipelem a bensőmben a fájdalmat, a haragot, a sérelmeimet, a sötétséget és a démonjaimat, de nem akarom tovább vinni őket! Itt és most arra kérem a szenteket és az angyalokat, hogy szabadítsák meg a lelkemet és mentsenek ki abból a mély börtönből, amibe magamat zártam! Segítsetek nekem kilépni a fényre, és áldjatok meg a békével és a boldogsággal! Köszönöm!

Ima egy szeretted gyógyulásáért: „Kegyes Jézus, a gyógyítás ura és mestere, váltsd meg X-et (a szeretted neve) és engedd, hogy felépüljön a betegségéből! Gyújts tisztítótüzet a testében, űzd ki belőle a gonosz magvait és engedd őt ismét szabadon lélegezni! Holnaptól legyen újra ép és egészséges, hogy sokáig köztünk maradhasson! Köszönöm!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló