Tíz rémes bolondok napi ugratás



Rosszul sültek a tréfák.Április elseje hagyományosan a bolondok napja, amikor az emberek próbálják megviccelni egymást, ám ezek a tréfák néha rosszul végződnek. Az egyik oldal ilyen félresikerült hecceket gyűjtött össze.

1.Évekkel korábban szomorú búcsúüzenetet kaptam az egyik barátomtól, mert kiutasították az Egyesült Királyságból, pedig mindent megtett, hogy maradhasson. Pánikban hívtam fel az egyik közös barátunkat, aki türelmesen végighallgatott, majd megkérdezte, hogy tudom-e, hogy április elseje van.

A telefon lerakása után felhívta a 'hamarosan kiutasított' barátunkat. Néhány perccel később visszahívott, hogy elmondja, milyen jól kiröhögtek, amiért bedőltem a tréfának. Manapság semmi vicceset nem találok benne.”

2.Egyszer-kétszer megemlítettem a lakótársamnak, hogy félek a bohócoktól. Az egyik április elején, amikor hazamentem, bohócjelmezben ugrott ki elém. Rettenetesen megijedtem, kirohantam és hívtam a rendőrséget, mert nem jöttem rá, hogy a lakótársam volt. Amikor kiderült, hogy csak vicc az egész, akkor elnézést kértem a rendőrtől.”

3. „Fiatalabb koromban elém állt a húgom. Úgy tett, mintha valami ijesztő lenne a kezében. Hátráltam, megcsúsztam és legurultam a lépcsőn. A balesetben kificamodott a bokám, fájdalmaim voltak, a sztori pedig minden családi eseményen előkerül.”

4. „Régen, április elsején az unokatestvérem rávett, hogy vegyek ki valamit a gardróbszobából. Bementem, ő pedig bezárt. Jó három órát otthagyott. Mindig klausztrofóbiás voltam, ami csak rontott a helyzeten. Rettenetes volt. Most még jobban rettegek a zárt terekben.”

5.Egyszer bolondok napján a szaktársam fellógatott egy vödör vizet a szobám ajtaja fölé, de arra nem számított, hogy a laptopom nálam lesz, amikor kinyitom az ajtót. Nem sokkal később a laptop tönkrement, majd a barátságunk is.”

6. „A korábbi munkahelyemen nutellát kentem a vécépapírra, amit a női mosdó padlóján hagytam. Ezután körüzenetet küldtem, hogy biztos mindenki észrevegye. A vezérigazgató annyira komolyan vette a dolgot, hogy ki akarta rúgni felelőst. A nap végén bevallottam, hogy én voltam. Nem sokon múlott, de megúsztam.”

7. „Különleges fóbiákra és függőségekre specializálódott hipnoterapeutaként gyakran hallok olyan emberekről, akik szeretnek megviccelni másokat, de az április elsejei tréfáknak nincs mindig jó vége.

Az egyik páciensem születése óta pókfóbiás volt. A testvére egyszer 200 pókot tett az ágyába. Ő halálra rémült, amikor a takaró felemelésekor meglátta a pókokat, ám a hipnoterápia segített neki eljutni oda, hogy ma már egyáltalán ne féljen a pókoktól. Egy nagy tarantulát tart az otthonába.”

8. „Április elsején az egyik kollégám azt mondta a főnökünknek, hogy bejelentést szeretnék tenni a heti értekezletünkön. Én erről nem tudtam, ezért amikor kihívott, hogy beszéljek, akkor ki kellett találnom valamit. Olyanokat mondtam, hogy imádok ott dolgozni, minden kollégámat nagyra értékelem. Máig kísért az ezt követő csend.”

9.Áprilisi tréfaként az egyik batárom letöltött egy társkereső alkalmazást a mobilomra, majd egy halom emberrel kapcsolatba lépett a nevemben, és üzengetett is velük. Mind a ketten jót nevettünk a poénon, amit később elfelejtettünk, de a barátnőm megtalálta az alkalmazást. Szakítottunk. Az appot megtartottam.”

10. „Én nem vagyok jó az április poénokban. Az egyik volt barátom viszont folpackot tett a fürdőszoba aljára, hogy megtréfálja a lakótársát. Szegény srác az éjszaka közepén vécére ment, de nem vette észre a papírt. Alaposan beverte fejét.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló