Készülj fel a bolondok napjára!



A horoszkóp elárulja, hogy mire számíthatsz április elsején.Kos: Valaki nagyon virgonc lesz bolondok napján, amikor is senki sem lesz biztonságban, aki a közelében tartózkodik. Mivel te leszel az illető közelében, így jó lenne, ha kicsit távolabb mennél tőle. De ne arra!

Bika: Ha sokáig rángatod az oroszlán bajszát, akkor ne lepődj meg, ha végül te leszel a cirkusz porondmestere, vagyis bolondok napján csak addig tréfálkozz, ameddig képes leszel felvállalni önmagadat!

Ikrek: Egész évben gyűjtötted a tréfákat, és alig vártad, hogy április elseje elsüsd őket, ám légy óvatos! Ha valaki téged viccel meg, akkor azon tudj nevetni, mert különben te leszel a bolondok napi grincs!

Rák: Rettegsz, hogy otromba tréfa áldozatává válsz. Ne felejtsd el, hogy mindig azokkal történik ilyesmi, akik a legjobban rettegnek tőle, ezért kifelé akkor is mutass bátorságot, ha közben belül nagyon félsz!

Oroszlán: Valami különlegeset tartogat a számodra a bolondok napja, de te sem fogsz ölbe tett kézzel ücsörögni, hiszen bőven vannak meglepetéseid! Az, hogy ki nevet a végén, csak a nap végén derül ki.

Szűz: Nem arról van szó, hogy nem érted a viccet, hanem legfeljebb nem szereted, ezért nem kizárt, hogy mogorva ábrázattal töltöd a bolondok napját, ezzel jelezve, hogy senki se próbálkozzon, hagyjanak téged békén. Igazán vehetnéd kicsit lazábban a dolgot!

Mérleg: Örülsz annak, hogy másoknak van idejük a bolondozásra, de neked bolondok napján is meg kell mentened a világot. Ott van például a Föld felé száguldó aszteroida... haha, április bolondja! Nyugi, csak vicc volt! Ne izgulj, bőven kijut neked a tréfákból április elsején!

Skorpió: Légy nagyon óvatos bolondok napján, mert egy olyan csípős megjegyzéssel odaszúrhatsz, ahova nem kellene! Ha valahol otthagyod a fullánkodat, akkor az később hiányozni fog.

Nyilas: Bolondok napján a túlélés lesz az egyetlen célod. Körülötted mindenki borzalmas, humorosnak kicsit sem nevezhető faviccekkel támad, ha pedig nem vigyázol, akkor ezeknek te leszel az áldozata.

A túlélés egyetlen módja, ha mindenkit megelőzve, elsütsz egy unalomig ismételt tréfát. Ha sikerül jól elhelyezned a lerágott csont poént, akkor mindenkit ártalmatlaníthatsz, aki veszélyt jelenthetne rád.

Bak: Sok ideje készülsz a bosszúra, és most eljött a tökéletes napja annak, hogy megtorolj egy régi sérelmet. Az eszközöd a humor, a fegyvered a meglepetés ereje lesz, a végső csapást pedig kíméletlenül viszed be. A helyzet nem lesz ennyire drámai, az áldozatod pedig veled fog nevetni.

Vízöntő: Bolondok napján te leszel a poénörvény epicentruma, mert adni és kapni is fogod a tréfákat, a környezeted rendjét pedig alaposan felforgatod. Készen állsz-e erre? Az igazság az, hogy arra senki sem készülhet fel, ami rád vár, de nem baj, mert te visongva veted bele magad a bolondok napi őrületbe.

Halak: A bolondok napja úgy indul, mint egy teljesen átlagos hétfő. Talán tényleg egy szokványos nap lesz, ki tudja? Minek is gyanakodnál, ha leülsz az irodai székedre? A csavarokat sem kell ellenőrizned. Ilyesmire még csak gondolnod sem kell. Miért is kellene? Hiszen csak bolondok napja van...

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló