17 év után árulta el Nick Burchill, hogy milyen röhejes dolog történt vele a szállodában



Szétrombolt szoba miatt tiltották ki a férfit az Empress Hotelből, még 2001-ben.Kanadában él Nick Burchill, aki 17 éven át hallgatott arról, hogy mi történt vele a Victoriában található Empress Hotelben, ahonnan 2001-ben tiltották ki, ám most egy Facebook bejegyzésben őszintén elmesélte a történetet, vállalva, hogy a szállodaipar és az egész internet ki fogja nevetni.

Burchill azért öntött tiszta vizet a pohárba, mert szerette volna elérni azt, hogy újra beengedjék a szállodába. A férfi posztjából kiderült, hogy a hihetetlen történet 2001-ben kezdődött, méghozzá a „Brother's Pepperoni” nevű csemegével, amit Burchill otthonában, Halifaxban lehetett megvásárolni.

A férfi ebben az időben egy új cégnél vállalt munkát. Amikor a munkahelye az ország másik felében található Victoriában, az Empress Hotelben szervezett konferenciát, akkor Burchill, a kanadai haditengerészet tartalékosa, szólt az ottani bajtársainak, hogy meglátogatja őket.


A bajtársak kihasználtak az alkalmat és megkérték a férfit, hogy vigyen nekik a pepperoniból. Mivel a tengerészetről van szó, ezért Burchill annyit vitt a csemegéből, ami egy egész hajó legénységének elég, tehát szó szerint egy bőröndnyi pepperonival készült a konferenciára.

A repülőtársaság azonban elvesztette a paprikás szalámival telerakott csomagot, ami csak másnap került elő. Burchill úgy gondolta, hogy ennyi idő alatt nem romlott meg az ajándék, de azért hideg helyre akarta tenni, hogy véletlenül se adjon rossz csemegét a bajtársainak.

A hotelszobából hiányzott a hűtő, ezért Burchill kinyitott az ablakot, a pepperónis zacskókat pedig kirakta az asztalra és az ablakpárkányra, majd sétálni indult. Körülbelül 4-5 óra múlva visszament a szobájába, ami tele volt sirályokkal.

A férfi nem tudta megszámolni, hogy mennyi példányról van szó, de körülbelül 40 sirály lehetett ott. A madarak órák óta ették a kint hagyott pepperonit, ami nagyon rosszat tett az emésztésüknek. A szoba tele volt az ürülékükkel és a nyálukkal.

Amikor Burchill benyitott a szobába, akkor a sirályok ijedtükben röpködni kezdtek, mindent felborítottak és leromboltak, miközben keresték az ablakot, amin bejöttek, ám némelyikük a csukott ablaknak csapódott. A lámpák zuhantak, a függönyök szakadtak, mintha csak Hitchcock tervezte volna meg.

gül egy sirály maradt a szobába, de az jó termetes példány volt. A madár egy hatalmas pepperonival a csőrében járt fel és alá a szobában, mert nem találta a kiutat. Burchill úgy döntött, hogy rádob egy törülközött és kihajítja az ablakon, ám azt elfelejtette, hogy a törülközőbe gabalyodott sirály nem tud elrepülni.

Az Empress Hotel híres a puccos uzsonnájáról, amit délutánonként rendeznek. Talán azok a turisták is éppen oda siettek, akiknek a nyakába zuhant a kidobott sirály. Mivel Burchill sietett, ezért felhívta a recepciót, hogy küldjenek fel egy takarítót, majd egy gyors „elnézést” után elrohant a céges vacsorára.

Amikor a férfi visszatért, addigra minden holmiját átvitték egy kisebb szobába, hamarosan pedig levelet kapott a vállalattól, amiben közölték, hogy Burchillt örökre kitiltották az Empress Hotelből. A Facebookon megosztott történet eredetileg itt ért véget.

Burchill később azzal frissítette a posztot, hogy a szálloda menedzsere a bocsánatkérő levél hatására értesítette, hogy újra szívesen látják az Empress Hotelben.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló