Világjég teóriában hittek a nácik



Esetek, amikor a természetfeletti módszereket használtak Hitlerék.Heinrich Himmler azt gondolta, hogy képes a jövendölésre: Himmler rendszeresen tanácskozott a személyes asztrológusával, Wilhelm Wulffal, ha valamilyen döntést kellett hoznia. Előfordult, hogy azzal indokolta meg a parancsát, hogy most alkalmas a hold állása annak a végrehajtására.

Himmler egyébként betiltotta az asztrológiát, mert szerinte ilyen nagy hatalom nem kerülhet az átlagemberek kezébe, mert csak a fejesek méltóak rá.

Hitler felbérelt egy zsidó tisztánlátót, hogy mondja meg neki a jövőt: 1933 januárjában Hitler felkeresre az Erik Jan Hanussen nevű tisztviselőt azért, hogy mondja meg neki a jövőt. Hanussen az jósolta, hogy Hitlert választják Németország kancellárjává 1933-ban, és a jövője kedvezően fog alakulni, de lesznek előtte akadályok.

Ettől kezdve Hitler rendszeresen felkereste a férfit, ami azért furcsa, mert Hanussen zsidó volt. A jós ismerte Hitler zsidókkal kapcsolatos tervét, de azt hitte, hogy a náci vezérnek csak egy jó barátra van szüksége ahhoz, hogy jobb belátásra térjen, de tévedett.

A nácik pszichikusokat béreltek fel arra, hogy találják meg Mussolinit: Még mielőtt Hitler felszámolta volna a természetfeletti munkások alkalmazását, Himmler tovább használta őket, mert hitt a képességeikben.

Amikor Hitler azt parancsolta a hírszerzőinek, hogy keressék meg Mussolinit, akkor a csapatnak fogalma sem volt, hogy hol keressék, ezért Himmler a börtönbe csukott természetfeletti munkásoktól kért segítséget, és azt ajánlotta, hogy az, aki megtalálja Mussolinit, viszsakapja a szabadságát.

Az egyikük azt állította, hogy az ingája szerint Mussolini Nápoly nyugati szigetén tartózkodik, de nem hallgattak rá, és inkább rádióüzenetek alapján keresték meg Mussolinit. Himmler senkit sem engedett szabadon, hanem összeállított egy titkos pszichikai csapatot.

A nácik megnyerik a teremtéselméletet, ami egy álomban jött: A náci párt azt hitte, hogy tudják, hogy hogyan alakult ki a világegyetem. Szerintük két csillag összeütközött, aminek eredményeként összekapcsolódtak és létrehoztak egy hatalmas jégtömböt az univerzum körül.

Az elméletet azzal bizonyították, hogy amikor távcsővel nézték a holdat, akkor döbbenten látták, hogy az ottani hegyek jégből vannak. Néhány hővel végzett kísérlet eredményét általánosítva terjesztették ki az egész világegyetemre.

A teória szerint a Tejútrendszer jégdarabokból áll, a jégesőt valójában a jégmeteoritok földi légkörbe hullása okozza, a hold pedig jégből van. Mindezt Világjég teóriának nevezik, a kitalálója pedig Horbiger Hanns, aki álomra és látomásokra alapozta az elképzelést, amit a nácik komolyan elhittek.

Himmler régészeket küldött a világ minden tájára, hogy találjanak bizonyítékot Hanns teóriájára. Hitler planetáriumot alapított, hogy a világi jégelméletet tanítsa.

Dietrich Eckart szerint Hitler a német Messiás volt: Hitler életében komoly szerepet kapott Dietrich Eckart, akit a mentorának tekintett. Eckart és a Thule-társaság többi náci tagja, megszállottan foglalkozott az okkultizmussal, és azt hitték, hogy Hitler a Messiás.

A német szervezet egy teljes próféciája a német messiásról szólt, aki majd elvezeti őket az Ígéret Földjére. Később Eckart is rettegett Hitlertől a tetteit látva, és azzal vádolta, hogy „messiás komplexusa” van.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló