Milyen esemény történhet veled ősz előtt?



Cathbad megjósolhatja, hogy mire kell számítanod a nyár utolsó heteiben.Cathbad, az írországi mitológiák legendás fődruidája megjövendölheti, hogy milyen eseményre számíthatsz még az ősz előtt. A jóslatot megkaphatod, ha választasz egy lapot a fenti képről, majd elolvasod az ahhoz tartozó üzenetet.

1. Új élet fogan meg benned: Cathbad jóslatát értheted úgy, hogy gyereked lesz, de arról is lehet szó, hogy ősztől új életet fogsz kezdeni, vagyis megváltoztatod a régi szokásaidat, lezársz egy fejezetet és újat kezdesz.

2. Lesz szemed, amivel látni fogsz: Még ősz előtt megvilágosodhatsz, felnyílhat a szemed, mert olyasmi történhet veled, ami által úgy érezheted magad, mintha kicseréltek volna, másképpen fogsz tekinteni a világra, a környezetedre, az életedre és a történésekre.

Még az ősz megláthatod, hogy mi nem működik az életedben, min kell változtatnod, mik a hibáid. Ugyanakkor ezzel az új látásmóddal spirituálisan is fejlődhetsz, belepillanthatsz az emberek érzéseibe, gondolataiba, de akár a jövőt is megálmodhatod.

3. Azt kapod, amit megérdemelsz: Összességében pozitív, vagy inkább negatív tetteid voltak az elmúlt időben? Ezt alaposan gondold át, mert Cathbad szerint az ősz előtt azt fogod kapni, amit megérdemelsz. Ez jelenthet rengeteg jó dolgot, égi segítséget, ajándékot, feltéve, hogy jól viselkedtél. Ha gonosz voltál, sok negatív dolgot követtél el, akkor kellemetlenségre, bosszúságra számíthatsz.

4. Fényes lakoma: Valami különleges dolog történhet veled még az ősz előtt. Ez az esemény olyasmi lesz, amit érdemes megünnepelni. Ugyanakkor nem kizárt, hogy nem közvetlenül téged fog érinteni az örömteli esemény, hanem valamelyik szeretted számol be egy vele kapcsolatos örömteli eseményről, ami téged is boldogsággal fog elönteni. Történjék bárhogy, legyen kis esemény vagy életre szóló, add meg a módját az ünneplésnek!

5. Vitorlát bontasz és elhajózol: Cathbad azt jósolja neked, hogy még az ősz előtt úgy dönthetsz, hogy elutazol. Itt lehet szó arról, hogy nyaralni mész, de akár végleg külföldre is költözhetsz, hogy ott próbálj szerencsét.

6. Merényletre készülnek: Valaki azt tervezheti, hogy valamilyen módon kihasznál, visszaél a bizalmaddal, vagy egyszerűen annyira nem vagy neki szimpatikus, hogy mindenáron ártani szeretne neked, ez pedig nagyon kellemetlenül érinthet.

Nem is biztos, hogy az irigyeidtől, ellenségeidtől kell számítanod a merényletre, mert lehet, hogy egy barátod, vagy a szerelmed, akiről azt hitted, hogy ő az igazi, fog elárulni. Légy résen, hogy a merénylet meghiúsuljon!

7. Szomorú kötelesség: Cathbad úgy látja, hogy még az ősz előtt eleget kell tenned egy szomorú kötelességednek. Talán neked kell elmondanod egy rossz hírt valakinek, vagy olyasmit kell elintézned, amit nem akarsz, de tudod, hogy muszáj megtenned a saját, vagy valaki más érdekében. Legyen bármi, nem szabad szőnyeg alá seperned a dolgot, mert akkor nem következhet be a pozitív változás.

8. Megtalálod, amit régóta kerestél: Gondolkodj el azon, hogy mi az, ki az, amit régóta keresel? Sikert? Szerelmet? Nyugalmat? Boldogságot? Ha megvan a válasz, akkor azt is tudod, hogy Cathbad jóslata szerint mit, kit fogsz megtalálni az ősz előtt.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló