A születési számod szerint ki a védelmeződ?



Add össze a születési dátumod számjegyeit, majd az eredményt redukáld egyjegyűre, hogy 1 és 9 közé essen, végül olvasd el, hogy az eredmény szerint ki lehet az őrangyalod!1. Gábriel: A Biblia szerint az arkangyalnak komoly szerepe volt Jézus életének fontos állomásain, Például jelen volt a halálakor és ő értesített Szűz Máriát az érkezéséről. Gábriel személyében erős védőangyalod van.

Hozzátartózik a kreatív energia és az életerő őrzése. Tőle pozitív életszemléletet kaphatsz, valamint segíthet, hogy az életnek mindig a naposabb oldalát lásd meg.

2. Egy rokon: Egy ősöd, elhunyt rokonod lelke vigyázhat rád, ezért biztos lehetsz abban, hogy az őrangyalod soha nem hagy magadra, és mindig figyeli a lépéseidet. Olykor érezheted is az őrangyalodon keresztül feléd áramló szeretet és törődést.

3. Chamael: Rád egy arkangyal vigyáz, akinek emiatt vitathatatlan az ereje és a hatalma. Chamael energiái elsősorban a szíven keresztül hatnak, tehát amellett, hogy vigyáz és figyel rád, még megsúghatja azt is, hogy kiben bízhatsz és kiben nem bízhatsz meg.

Chamael arkangyal segíthet abban, hogy tartós kapcsolatokat alakíts ki, ugyanakkor az összetört szív begyógyításában is rendelkezésedre áll, de minden más szívügyben is számíthatsz rá.

4. Rafael: A gyógyítás arkangyalként ismerjük Rafaelt, akinek segítségét ne csak akkor kérd, ha beteg vagy, hiszen szintén ő támogat abban, hogy megtaláld az egyensúlyt a mindennapjaidban, tehát testi és lelki nehézségek leküzdésében is számíthatsz rá.

Ilyen őrangyallal az oldaladon könnyebben megtalálhatod azokat az utakat, amelyek kivezetnek a nehéz helyzetekből.

5. Egy történelmi személy: Az őrangyalod lehet egy olyan történelmi személy, akire felnézel, példaképednek nevezed, esetleg egyet értesz a filozófiájával, munkásságával. Amellett, hogy ez a történelmi személy odafigyel a lépteidre, még abban is segíthet, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz, valamint támogathat, hogy a cselekedeteiddel sikert érj el.

6. A ház szelleme: Az őrangyalod a lakóhelyedhez kötődő korábbi lélek lehet, aki a házat és az abban élőket is az oltalma alá vette. A ház szelleme nemcsak akkor vigyáz rád, amikor otthon vagy, hanem akkor is, ha elmész valahova, de abban az esetben is követni fog, ha elköltözöl. Az ő jelenlétére utalhat, ha néha úgy érzed, hogy otthon vagy a legnagyobb biztonságban, ott leled meg a tökéletes nyugalmat.

7. Zadkiel: A megbocsájtás, az enyhülést hozó elengedés és az őszinte érzelmek angyala, Zadkiel lehet az őrangyalod. Ő abban segíthet, hogy jóra forduljanak a dolgaid, támogat, hogy meg tudj bocsátani másoknak, valamint vigyáz rád, hogy belülről ne emésszenek negatív érzelmek és harag.

8. Haniel: A tiszta észlelés angyala vigyázhat rád. Haniel segít, hogy megtaláld a helyes utat, ám mivel harcos angyalról van szó, ezért akkor is számíthatsz rá, ha a sötét erők vesznek célba. Haniel a legveszélyesebb helyzetben is melletted van, mert ő soha nem fog megrettenni, elmenekülni, hanem a végsőkig kitart. Az őrangyalod jelenlétét abból is érezheted, hogy semmit sem adsz fel egykönnyen. Ahogy Haniel, úgy te is az utolsó pillanatig kitartasz.

9. Mihály: Az angyalok vezetője, Mihály arkangyal a védelmeződ. Gyakran egyetlen kicsike döntésen is nagy dolgok múlhatnak, ám általában ott és akkor még nem tudod, hogy az apró döntésnek, később mekkora jelentősége lesz.

Az őrangyalod mindig a segítségedre van abban, hogy a helyes irányt válaszd, és megvívd a harcaidat.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló