Mire lehet tőled és másoktól számítani karácsonykor?



Tudd meg, hogy a horoszkóp szerint hogyan viselkedsz az ünnepen!Kos: Karácsonykor szeretsz dekorálni és díszíteni, de főzni, takarítani és készülődni utálsz. A vendégeket még őszinte mosollyal fogadod, de eljön az a pont, amikor szeretnél egyedül lenni, hogy befald az összes sütit a kedvenc filmed mellett.

Bika: Karácsonykor arra vágysz a leginkább, hogy együtt legyen család, méghozzá a legtökéletesebb idillben, ám minden másnak is tökéletesnek kell lennie, ezért napokkal az ünnep előtt már a konyhában tüsténkedsz. Alapvetően egész karácsony este vidám vagy, gyakran pedig a te hangod a leghangosabb a társaságban.

Ikrek: Nem rajongsz a hagyományos, tipikus karácsonyozásért, mert szívesen modernizálsz. Imádsz díszíteni, de főzni nem. Karácsonykor elvárod, hogy mindenki egy kicsit veled foglalkozzon. Cserébe te is érdeklődsz mindenki után.

Rák: Ha karácsony, akkor annak olyannak kell lennie, mint az Andersen mesékben! Nálad minden ünnepi díszben ragyog, együtt a családod, és olyan menüt tálalsz fel nekik, amibe a szívedet is belefőzted. Természetesen ilyenkor is körülrajongod a szeretteidet.

Oroszlán: Karácsonykor szeretsz díszíteni, de a főzést meghagyod másnak. A legjobban azt kedveled, ha másoknak parancsolgathatsz, hogy mit és hova tegyenek. Az is kedvedre való, ha te lehetsz a házigazda, aki pazar karácsonyi partit ad.

Szűz: Szívből utálod a karácsonyt, de a szeretteid kedvéért eljátszod a szerepedet. Azt akarod, hogy minden tökéletes legyen, mert ellenkező esetben összetörnél. Amikor együtt van a családod, akkor lehiggadsz, és képes vagy izgalmas beszélgetést folytatni.

Mérleg: A karácsonyi hangulatot imádod, ám ahhoz egy picit lusta vagy, hogy megteremtsd. Az esetek többségében félszívvel díszítesz és főzöl, ha viszont vendégségbe mész, akkor ott el vagy ájulva a karácsonyi körítéstől.

Skorpió: Nyűgnek érzed a karácsonyt, mert ilyenkor elvárják tőled, hogy tegyél ki magadért, nyűgözz le mindenkit, játszd el a házigazda szerepét. A karácsonyi cirkusz után átváltozol, tüneményes leszel, és boldogan fogadod a dicséretet, de alig várod, hogy egyedül lehess.

Nyilas: Lelkesen várod az ünnepet, imádod a díszítést és a finom ételeket. Habár rajongsz a karácsonyért, abban már mégsem lehet rád számítani, hogy segítesz megteremteni azt, mert gyakran lekötnek a karácsonyi filmek, vagy az, hogy a barátaiddal szórakozz az adventi vásárban. Boldoggá tesz, ha láthatod a családodat, akkor pedig még jobban örülsz, ha alkoholt is kapsz.

Bak: Karácsonykor szívesebben mész vendégségbe, ennek pedig mások is örülnek, mert rémálom lehet a közeli hozzátartozódnak lenni, ha te vagy a házigazda. Bak csillagjegyed miatt mindenkit kiborítasz a maximalizmusoddal, és azzal, hogy behisztizel, ha valami nem jó, mert az neked az apokalipszis.

Vízöntő: Ha neked kell vendégül látnod a szeretteidet, akkor kapkodsz, azt sem tudod, hogy hol áll a fejed, mindent leversz, és a kiborulás veszélyével fenyegetsz, mert azt akarod, hogy minden tökéletes legyen. Ennek tudatában nem csoda, hogy szívesebben mész vendégségbe, ahol neked szinte semmi dolgod.

Halak: Arra vágysz, hogy a karácsony tökéletes legyen, de úgy, hogy közben nem őrülsz bele. A díszítést inkább meghagyod a szeretteidnek, míg te egy bögre forró csokival, vagy egy pohár borral, beveted magad a konyhába, hogy sütéssel-főzéssel-táncolással töltsd az időt. Karácsonykor számodra az a legfontosabb, hogy boldognak, elégedettnek lásd a szeretteidet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló