Mivel töltöd a karácsonyi előtti utolsó napokat?Hogyan éled meg az advent utolsó hetét a csillagjegyed alapján?Kos: Összességében készen állsz a karácsonyra. A hátramaradt kisebb feladataidat gyorsan és hatékonyan letudod. Ne felejtsd el, hogy a karácsony családi ünnep, tehát még mielőtt újabb égősort aggatnál a házra, kérdezd meg a szeretteidet, hogy nekik mi a véleményük az ötletedről!

Bika: Advent utolsó napjaiban úgy érzed, hogy a kezedben tartod az irányítást, sikerült mindent beszerezned, úgyhogy a szeretteiddel szeretnéd tölteni a szentestéig hátralévő időt. Mivel te is tudod, hogy karácsonykor mennyi dolgod lesz, ezért használd ki, ha lesz szabadidőd az az advent utolsó hetében!

Ikrek: Békésen, nyugodtan várhatod a karácsonyt, mert alapvetően mindennel elkészültél, és csak egy-két apróságot kell elrendezned az advent utolsó hetében. Ha tényleg ennyire jól állsz, akkor kérdezd meg a szeretteidet, hogy nincs-e szükségük a segítségedre!

Rák: Imádsz mindenről és mindenkiről gondoskodni, az idei karácsonyra pedig célul tűzted ki, hogy igyekszel mindenkinek örömet szerezni. Ez kedves gondolat, de azzal járhat, hogy az advent utolsó hetét rohanással töltöd, és enni sem marad időd. Esténként ülj le a szeretteiddel, egyetek egy jót, mert ez testileg és lelkileg is fel fog tölteni.

Oroszlán: Az advent utolsó hetében végre lesz időd azokkal lenni, akiket a legjobban szeretsz. 2018 kifejezetten kemény év volt számodra, ezért használd ki, ha nem kell a következő lépésedet tervezgetned. Ne a jövő éven aggódj, hanem éld meg az pillanatot és lazíts!

Szűz: Advent utolsó hetében sikerül kiengedned a felgyülemlett haragot, feszültséget. Amennyiben arra használod fel ezeket a napokat, hogy kicsit pihenj, akkor nyugodt lélekkel várhatod a szeretteiddel töltött karácsonyt, aminek hangulatát sikerül megélned.

Mérleg: Időben elkezdted az idei karácsony tervezgetését, ám mégis maradt néhány fontos döntés, amit az advent utolsó hetéig halogattál. Ha esetleg valamivel kapcsolatban nem tudsz dönteni, akkor nyugodtan kérj tanácsot a szeretteidtől!

Skorpió: Ahogy általában, úgy most is a megérzéseidre hagyatkozva cselekszel, abban bízva próbálod megszerezni a legjobb ajándékot a legmegfelelőbb pillanatban. Most már ne a világhálón keresgélj a tökéletes ajándék után! Az egyetlen, amit tehetsz az, hogy célirányosan menj el néhány üzletbe!

Nyilas: Advent utolsó hetében rendeződnek a viszonyaid, az elvarratlan szálak. Ha komoly beszélgetésre kerül sor, akkor bátran tedd fel a kérdéseidet, és őszintén válaszolj azokra, amiket te kapsz!

Bak: Számodra nagyon fontos, hogy karácsonykor minden tökéletes legyen, ám a munkahelyeden is arra törekszel, hogy jól teljesíts, sikeresen zárd az évet. Ebből következik, hogy advent utolsó hetében két terepen is helyt kell állnod. Ne vállalj újabb feladatokat, főleg olyanokat ne, amiket máshogy is meg tudsz oldani!

Vízöntő: Romantikus hangulatba kerülsz, ezért szívesen töltheted az idődet álmodozással, vagy azzal, akit a legjobban szeretsz. Amennyiben a bensőséges hangulatod kitart karácsonyig, akkor tényleg boldog ünneped lesz.

Halak: Advent utolsó hetében végre elszállhat a feszültséged, és többé nem izgulsz azon, hogy minden tökéletes legyen. Ha eljutsz erre a pontra, akkor olyannak élheted meg a karácsonyt, amilyen lesz.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló